Matched: utgivelser/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Sharp Blade (2010)

Album av Shotgun Whalers

Anmeldelse av Hans Christian Moen i Tønsbergs Blad: Mer presis rockabilly Holmestrands egne rockabillyhelter har spilt inn ny plate. Den forrige var en sjangerstudie, den nye er enda mer smakfull. Lydmessig er den konsekvent og profesjonell og gir et mer helhetlig preg enn førsteplata. Musikken er strengt rockabilly, men elementer fra andre sjangre dukker opp her og der. Likevel, på grunn av den stramme produksjonen og det bevisste lydbildet med en god porsjon klang på vokalen og surfgitar, er plata solid og presis... Les mer..

Anmeldelse av Hans Christian Moen i Tønsbergs Blad:

Mer presis rockabilly

Holmestrands egne rockabillyhelter har spilt inn ny plate. Den forrige var en sjangerstudie, den nye er enda mer smakfull. Lydmessig er den konsekvent og profesjonell og gir et mer helhetlig preg enn førsteplata.

Musikken er strengt rockabilly, men elementer fra andre sjangre dukker opp her og der. Likevel, på grunn av den stramme produksjonen og det bevisste lydbildet med en god porsjon klang på vokalen og surfgitar, er plata solid og presis. Bandet høres nå ut som seg selv: Et band med en egen sound. Kvalitet over hele linja, med andre ord. Musikerne synes også å ha fått et løft siden debutalbumet Shotgun Whalers. Det spilles og synges til det klinisk perfekte.

Utgivelsesdata

Shotgun Records SR001 CD-R Norge 2012