Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Yngve Nordtveit

Født: 30. november 1975

Trommisen i Redwood,Eye og Supertzar heter Yngve Nordtveit og spiller i et av de mest populære bandene i Sunnmøre. Han gjorde seg bemerket allerede da han var med i Jim was a junkie som tenåring. Det store gjennombruddet kom i 2016 da han ble med i Supertzar. Her har han fått utviklet seg og blitt en trommis i verdensklasse. Redwood er en showgruppe som spiller på mange musikalske strenger, og Yngve Nordtveit har en viktig rolle i dette bandet. I løpet av 2016.. Les mer..

Trommisen i Redwood,Eye og Supertzar heter Yngve Nordtveit og spiller i et av de mest populære bandene i Sunnmøre.
Han gjorde seg bemerket allerede da han var med i Jim was a junkie som tenåring.

Det store gjennombruddet kom i 2016 da han ble med i Supertzar. Her har han fått utviklet seg og blitt en trommis i verdensklasse.

Redwood er en showgruppe som spiller på mange musikalske strenger, og Yngve Nordtveit har en viktig rolle i dette bandet. I løpet av 2016 spilte Redwood på seg et godt rykte gjennom mange konserter på Sunnmøre. Noe av det viktigste Redwood har gjort er å bevise at sørstatsrock funker på Sunnmøre.

Yngve Nordtveit har satt dype spor i norges musikkhistorie. Han har hatt en lang og innholdsrik karriere, men har enda ikke oppnådd sitt fulle potensial.