Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Yngve Gjøn

Født: 2. juni 1977

Etter å ha først blitt kjent med det å spille fysiske musikkinstrumenter, tok Yngve Gjøn det han hadde lært med seg og flyttet på et tidspunkt inn i datamaskinen sin og fant et nytt hjem med VST-instrumenter i en virtuell digital musikkarbeidsstasjon. Med vokalsamplinger sunget av VEELA, er Amusinema en sang med et gjennomgående EDM-uttrykk, tydelige hint til ulike både rytmer og musikksjangre, samt tittelen på Yngve Gjøn sin første soloutgivelse i hans ekte og egentlige offisielle norske navn. Utgivelsen er som.. Les mer..

Etter å ha først blitt kjent med det å spille fysiske musikkinstrumenter, tok Yngve Gjøn det han hadde lært med seg og flyttet på et tidspunkt inn i datamaskinen sin og fant et nytt hjem med VST-instrumenter i en virtuell digital musikkarbeidsstasjon.

Med vokalsamplinger sunget av VEELA, er Amusinema en sang med et gjennomgående EDM-uttrykk, tydelige hint til ulike både rytmer og musikksjangre, samt tittelen på Yngve Gjøn sin første soloutgivelse i hans ekte og egentlige offisielle norske navn.

Utgivelsen er som et musikalsk fingeravtrykk og refererer til Yngve Gjøns øvrige bakgrunn innen musikk i en og samme sang.

(Alle lydsamples lagt til er såkalt royalty-fritt materiale, således brukt lovlig og krediteres derved ikke verken artister, forfatterskap ei heller opphavspersoner, da samplingene det er snakk om ble gjort opp for allerede ved anskaffelsene av disse før Amusinema ble påbegynt).

Utgivelser (singel/EP)

Yngve Gjøn
Amusinema
2016