Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Westpoint

Dannet: 1979
Fra: Volda

Westpoint er et 'westcoast'-band fra Volda på Sunnmøre. Bandet startet med instrumental jazzrock under navnet Anthill i 1979, men endret navn til Westpoint da de, for å få platekontrakt med CBS, måtte justere den musikalske retningen og inkludere tekster og vokal. Resultatet ble albumet 'Face to the sea' som kom ut i 1983 (remastered versjon sluppet i 500 eksemplar i 2016). Georg Keller har produsert plata og spiller piano, gitar og synger på tre av sporene. Videre deltar både Alix.. Les mer..

Westpoint er et 'westcoast'-band fra Volda på Sunnmøre. Bandet startet med instrumental jazzrock under navnet Anthill i 1979, men endret navn til Westpoint da de, for å få platekontrakt med CBS, måtte justere den musikalske retningen og inkludere tekster og vokal. Resultatet ble albumet 'Face to the sea' som kom ut i 1983 (remastered versjon sluppet i 500 eksemplar i 2016). Georg Keller har produsert plata og spiller piano, gitar og synger på tre av sporene. Videre deltar både Alix Wangberg, Kari Gjærum og Jon Eberson på noen av sporene.

Westpoint består av Øyvind Lied (keyboards & vokalist), Erland Hansen (gitar), Martin Foldal (bass) og Jarle Måløy (trommer).

Medlemmer

Erland Hansen Gitar
Jarle Måløy Trommer
Martin Foldal Bass
Øyvind Lied Keyboards, Vokal

Utgivelser (album)

Westpoint
Face To The Sea
1983