Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Vivian Vindenes

Født: 24. februar 1948
Fra: Bergen

Vokalist og komponist, f, 24.02.1948, fra Bergen. Vivian Vindenes har siden 1995 gitt ut sin musikk med egenkomponerte låter, hun skriver både tekst og musikk selv, og har deltatt ved produksjon av CD-albumene. Vivian Vindenes debuterte som barnestjerne på et familieshow i Nygårdsparken, Bergen, da hun bare var 6-7 år. Under noen år fikk Bergensene se og lytte till ”Vivians trio” som hennes gruppe hette da. Etter noen års opphold kom hun tilbake og sang i TV-programmet ”ferske fjes”.. Les mer..

Vokalist og komponist, f, 24.02.1948, fra Bergen. Vivian Vindenes har siden 1995 gitt ut sin musikk med egenkomponerte låter, hun skriver både tekst og musikk selv, og har deltatt ved produksjon av CD-albumene.
Vivian Vindenes debuterte som barnestjerne på et familieshow i Nygårdsparken, Bergen, da hun bare var 6-7 år. Under noen år fikk Bergensene se og lytte till ”Vivians trio” som hennes gruppe hette da. Etter noen års opphold kom hun tilbake og sang i TV-programmet ”ferske fjes” og i det populære TV-programmet ”Hylands Hørna” i Sverige. Hun var også vokalist i lokale orkestre på Vestlandet under noen år som t.ex ”Salty Dog” og ”Jørn Flugs Orkester”.
I 1975 ble hun engagert i det populære danseorkestret ”Howards”, og her ble hun i ca fire år, med turneer over hele Norge. Det blev spilt opp till dans-og underholdning på mange plasser i Norge, alt fra de flotteste hoteller, festivaler og til et lite foreningslokale på Røst, øyen ved Lofoten. I tillegg til å synge på plate for Howards ga hun på denne tiden også ut sin første solo-LP (Vivian, Nett records).
Siden den gangen har Vivian turnert i Sverige og Norge med et svensk orkester ”Onkel Albin” og hatt et eget show. Hun har sunget i gospelkor (Tensing), sunget kirkemusikk, jazz og pop både solo og med andre orkestre.
I 1995 når hun ga ut sitt første CD-album har hun høstet mange lovord for sin selvkomponerte musikk.

Medlem i

Howards Vokal (1975-1979)

Medvirker på

Howards
Howards
1976