Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Valentourettes

Dannet: 2003
Fra: Oslo

Norsk tributeband som hyller Joachim «Jokke» Nielsen. Bandet ble etablert i forkant av Stavanger Punkrockfestival 2003 og er en samling av musikere fra Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes. Bandet besto opprinnelig av Petter Baarli, Runar «Kula» Johannessen ( Tourettes), Petter Pogo (Valentinerne og Tourettes) samt Jokke-fan Vidar Rugset. Valentourettes la ut på turné i 2003 og gjennomførte 31 konserter i løpet av denne høsten. Valentourettes deltar på plata Det beste til meg og mine venner (2005).. Les mer..

Norsk tributeband som hyller Joachim «Jokke» Nielsen. Bandet ble etablert i forkant av Stavanger Punkrockfestival 2003 og er en samling av musikere fra Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes.

Bandet besto opprinnelig av Petter Baarli, Runar «Kula» Johannessen (Tourettes), Petter Pogo (Valentinerne og Tourettes) samt Jokke-fan Vidar Rugset. Valentourettes la ut på turné i 2003 og gjennomførte 31 konserter i løpet av denne høsten.

Valentourettes deltar på plata Det beste til meg og mine venner (2005) med låtene «Tida er inne» og «Misforstått» sammen med vokalist Michael Krohn fra Raga Rockers.

Våren 2008 var Valentourettes musikere i Jokke-musikalen «Jokkes verdiløse menn» på Torshovteateret. Christopher Nielsen, Jokkes bror, står for manus.

Medlemmer

Petter Baarli Gitar (2003 - )
Petter Pogo Bass (2003 - )
Runar Johannessen Trommer (2003 - )
Tarjei Foshaug Vokal (Oktober 2006 - )
Vidar Rugset (2003 - 2006)