Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Vagabond (danseband)

Dannet: 1. januar 2008
Splittet: 31. desember 2013

Vagabond startet i 2008, og ble raskt omtalt som et ”superdanseband”. Medlemmene hadde tidligere spilt i orkestre som Picazzo, Scandinavia, Dænsebændet, Trond Erics, Torry Enghs og Doodle Bugs. De fikk kontrakt med dansebandspesialisten Tylden & Co As, og ga ut sitt første album i 2009. Dette resulterte i en Spellemannpris på første forsøk. Vagabond fulgte opp med albumet ”2” tre år senere, som også ble nominert til Spellemannprisen. Flere av låtene ble mye.. Les mer..

Vagabond startet i 2008, og ble raskt omtalt som et ”superdanseband”. Medlemmene hadde tidligere spilt i orkestre som Picazzo, Scandinavia, Dænsebændet, Trond Erics, Torry Enghs og Doodle Bugs. De fikk kontrakt med dansebandspesialisten Tylden & Co As, og ga ut sitt første album i 2009. Dette resulterte i en Spellemannpris på første forsøk.

Vagabond fulgte opp med albumet ”2” tre år senere, som også ble nominert til Spellemannprisen. Flere av låtene ble mye på spilt på radio, og ble også gjengangere på Dansefotjukeboks på NRK. Blant de mest populære låtene deres er ”Radio”, ”Sommerregn”, ”Sjømann Per” og ”Jenta med det lange lyse håret”. På scenen fremfører de også låter med Picazzo og Scandinavia. Albumet ”3” kom mot slutten av 2013.

Medlemmer

Eirik Johansen Vokal, gitar
Hans Olav Trøen Bassgitar, vokal
Lars Espen Skogvold Vokal, gitar
Per Erik Gjedtjernet Keyboards, vokal
Tommy Michaelsen Vokal, trommer

Medvirker på

Diverse artister
Country & Dans
2018
Diverse artister
Seljordfestivalen 2012
2012
Diverse artister
Dansebandjul 2
2011
Diverse artister
Seljordfestivalen 2009
2009