Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Ulf Lundell

Født: 20. november 1949

Svensk rockeartist og forfatter. Født i Stockholm, bor nå på Österlen i Skåne i Sverige. Debuterte som plateartist med platen Vargmåne i 1975. Har deretter gitt ut en rekke plater samtidig som han også har skrevet mange bøker, både dikt og romaner. Hans mest kjente sang er 'Öppna landskap' som også flere norske artister har brukt. Han har hatt flere konsertopptredener i Norge, senest sommeren 2015. Debuterte som forfatter med boken «Jack», som har blitt stående som en generasjonsroman for folk.. Les mer..

Svensk rockeartist og forfatter. Født i Stockholm, bor nå på Österlen i Skåne i Sverige. Debuterte som plateartist med platen Vargmåne i 1975. Har deretter gitt ut en rekke plater samtidig som han også har skrevet mange bøker, både dikt og romaner. Hans mest kjente sang er 'Öppna landskap' som også flere norske artister har brukt. Han har hatt flere konsertopptredener i Norge, senest sommeren 2015.

Debuterte som forfatter med boken «Jack», som har blitt stående som en generasjonsroman for folk som ble voksne i løpet av 1960- og 1970-tallet.

Han har hatt mange konserter i Norge opp gjennom årene, og i denne sammenheng er han interessant fordi Hilde Heltberg sang «Vinterland» sammen med ham i forbindelse med hans samle-CD som var beregnet på norsk publikum 1999. Heltberg er bare med på promosingelen. En annen dame synger på selve platen.

Utgivelser (singel/EP)

Hilde Heltberg, Ulf Lundell
Vinterland
1999