Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Truls Lorentzen

Født: 1974
Også kjent som: Trond Tysland + Rigidenten
Fra: Trondheim

Truls Lorentzen (f. 1974) er musiker med gitar/bass som instrument og med stor aktivitet innen flere genre. Han er og har vært medlem av en lang rekke band, blant annet ”Børeks Firo”, ”The School”, ”The Hærmætti Tysland Band” og ”Dog & Sky”. I tillegg er han dirigent for ”Svartlamon Hardkor” og har turnert mye med tverrkunstneriske prosjekter i Den kulturelle skolesekken. Han vil videreutvikle Svartlamon Hardkor og seg selv i profesjonell retning. Truls Lorentzen har gjort seg bemerket som.. Les mer..

Truls Lorentzen (f. 1974) er musiker med gitar/bass som instrument og med stor aktivitet innen flere genre. Han er og har vært medlem av en lang rekke band, blant annet ”Børeks Firo”, ”The School”, ”The Hærmætti Tysland Band” og ”Dog & Sky”. I tillegg er han dirigent for ”Svartlamon Hardkor” og har turnert mye med tverrkunstneriske prosjekter i Den kulturelle skolesekken. Han vil videreutvikle Svartlamon Hardkor og seg selv i profesjonell retning.

Truls Lorentzen har gjort seg bemerket som en kreativ utøver innenfor mange musikkområder med utspring fra Trondheim, og særlig fra Svartlamon. Som gitarist har han jobbet i ulike band-konsteallsjoner. Sammen med partner Audun Eriksen i performance-bandet ”The Four” laget han forestillingen ”Ikke bare rør” som har blitt spilt over 400 ganger, noe som førte til at de ble en populær barneteaterduo, selv om deres hysterisk kreative verk passet like bra til absolutt alle aldre. Lorentzen er også mannskoret Svartlamon Hardkors faste og svært så skapende dirigent. Med Lorentzen finnes det ikke lenger grenser for hva korsang kan innebære. Hardkoret har under Lorentzen fått ny giv og profesjonalitet og har samarbeidet med storheter som Trondheim Voices, Åge Aleksandersen, Bobby McFerrin. I tillegg har han med Hardkoret bidratt til å bryte ned grenser mellom dans og korsang i prosjektet ”Say Something” under MultiPlié dansefestival.

Medlem i

Bigton Gulch Town Orchestra
Børeks Firo Gitar
Dog & Sky Gitar
I Love Wynona Gitar
Rodgers Gitarer, klaviatur, arr, medprodusent
Sanderfinger Gitar
Svartlamon Hardkor Dirigent / Booking
The Hærmætti Tysland Band Trond Tysland
The School Gitar (2009 - )
TV Gitar