Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Trio de Janeiro

Dannet: januar 1988

Latin-inspirert band dannet i 1988 av Tom Lund (gitar, vokal), med Anne Marie Giørtz (vokal) og Sveinung Hovensjø (cavaquinho). De debuterte med Brazilikum i 1993, som de fikk Spellemannpris for i kategorien for underholdning og dansemusikk. Rita Eriksen og Guttorm Guttormsen bidrar på platen. Celio de Carvalho er med på debutplaten og på oppfølgeren Amoregano (1995). Bandet er et høyt skattet liveband. Tom Lund har også vært orkesterleder for bandet Desafinado og.. Les mer..

Latin-inspirert band dannet i 1988 av Tom Lund (gitar, vokal), med Anne Marie Giørtz (vokal) og Sveinung Hovensjø (cavaquinho). De debuterte med Brazilikum i 1993, som de fikk Spellemannpris for i kategorien for underholdning og dansemusikk.

Rita Eriksen og Guttorm Guttormsen bidrar på platen. Celio de Carvalho er med på debutplaten og på oppfølgeren Amoregano (1995). Bandet er et høyt skattet liveband.

Tom Lund har også vært orkesterleder for bandet Desafinado og han har jobbet med flere av Katia Cardenals produksjoner.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medlemmer

Anne-Marie Giørtz Vokal
Célio de Carvalho Perkusjon
Sveinung Hovensjø Cavaquinho
Tom Lund Gitar, vokal