Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Trashcan Darlings

Dannet: 1995
Splittet: 13. desember 2008
Fra: Oslo

Glampunkband fra Oslo, startet i 1995 av Doll og Gentle. De beskrev seg selv som en blanding av Ramones, Kiss, Sex Pistols og New York Dolls. Debutsingelen «I Just Wanna Die (On A Chemical High)» ble sluppet i 1999. Samme år signerte de en kontrakt med det tyske plateselskapet East Side Records. Dette førte dem på turné i både Tyskland, Frankrike og Østerrike. Fra 2000 spilte de også i Sveits. Sommeren 2008 annonserte bandet at de ville gi seg, etter at vokalist.. Les mer..

Glampunkband fra Oslo, startet i 1995 av Doll og Gentle. De beskrev seg selv som en blanding av Ramones, Kiss, Sex Pistols og New York Dolls.

Debutsingelen «I Just Wanna Die (On A Chemical High)» ble sluppet i 1999. Samme år signerte de en kontrakt med det tyske plateselskapet East Side Records. Dette førte dem på turné i både Tyskland, Frankrike og Østerrike. Fra 2000 spilte de også i Sveits.

Sommeren 2008 annonserte bandet at de ville gi seg, etter at vokalist Gentle hadde meddelt at han kom til å slutte på grunn av manglende motivasjon. Resten av bandet ønsket ikke å fortsette uten vokalisten, og bandet hadde sin siste konsert i Oslo 13. desember 2008.