Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Torhild Sivertsen

Født: 18. juni 1963
Også kjent som: Torhild Hansmark
Fra: Bergen / Follese

Vokalist fra Follese på Askøy, mest kjent som frontfigur i Tomboy. Hun har også utgitt flere soloplater, produsert av ektemann og låtskriver Per Hansmark. Paret ble lansert som Norges svar på Annie og Dave i Eurythmics på 80-tallet. Det andre albumet til Tomboy, Back To The Beat, solgte 40 000 album i Norge og musikkvideoen til «People Get Moving» ble mye spilt på MTV. Torhild Sivertsen har i tillegg medvirket i Notodden Blues Band siden 1992, og.. Les mer..

Vokalist fra Follese på Askøy, mest kjent som frontfigur i Tomboy. Hun har også utgitt flere soloplater, produsert av ektemann og låtskriver Per Hansmark.

Paret ble lansert som Norges svar på Annie og Dave i Eurythmics på 80-tallet. Det andre albumet til Tomboy, Back To The Beat, solgte 40 000 album i Norge og musikkvideoen til «People Get Moving» ble mye spilt på MTV. Torhild Sivertsen har i tillegg medvirket i Notodden Blues Band siden 1992, og i 2003 kom albumet Soul Food med Notodden Blues Band.

Hun var programleder for Spellemannprisen 1988, samt TV Norges «Fashion Award» 2000, som hun selv vant i 1989. Hun har også gjestet Copacabana og Fangene på fortet. Senere har hun vært i showkvartetten Ladies night med Trine Rein, Marianne Antonsen og Sigrid Brennhaug med oppsetninger på blant annet Edderkoppen og Chat Noir.

Torhild Sivertsen debuterte i Norsk Melodi Grand Prix i 2007 sammen med gruppen Funky Family og låta «Love On The Dancefloor». De ble slått av Guri Schanke som vant det året med «Ven A Bailar».

I 2011 representerte Torhild Sivertsen Bergen i Det store korslaget på TV 2.

Hun har også sin egen matspalte i Askøymagasinet.

Medlem i

Ladies Night
Notodden Bluesband Vokal (1992 - )
The Funky Family
Tomboy Vokal (1983 - 1991)