Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Tonje Unstad

Fra: Evenes

Tonje Unstad er en visesanger fra Evenes i Ofoten. Hun debuterte som soloartist i 2006 med ”Sett”, som kom ut på Kirkelig Kulturverksted. Hun har to ganger vunnet Spellemannprisen: i viseklassen for ”Æ ror aleina” i 2009, og i kategorien for barnemusikk med ”Mygga og flua” i 2011. Det siste albumet kom ut på hennes eget plateselskap, Novise. Tonje Unstad har bidratt til flere TV-produksjoner, og har også samarbeidet med bl.a. Jan Eggum, Amund Enger og.. Les mer..

Tonje Unstad er en visesanger fra Evenes i Ofoten. Hun debuterte som soloartist i 2006 med ”Sett”, som kom ut på Kirkelig Kulturverksted. Hun har to ganger vunnet Spellemannprisen: i viseklassen for ”Æ ror aleina” i 2009, og i kategorien for barnemusikk med ”Mygga og flua” i 2011. Det siste albumet kom ut på hennes eget plateselskap, Novise.

Tonje Unstad har bidratt til flere TV-produksjoner, og har også samarbeidet med bl.a. Jan Eggum, Amund Enger og Lars Martin Myhre. I 2010 vant hun Prøysenprisen, som hvert år deles ut til minne om Alf Prøysen. Hun har dessuten mottatt en rekke andre priser og stipender. Tonje Unstad synger på nordnorsk, og har også skrevet musikk til film.