Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Tonje Ingarsdotter Helgesen

Født: 26. november 1967
Også kjent som: Tonje Helgesen

Tonje Ingarsdotter Helgesen (født 26. november 1967) er en norsk sanger og låtskriver. Tonje er en norsk country artist med sans for spillet i de menneskelige følelsene. Sangene hennes bærer med seg mye i hjerte og forteller historier om felles menneskelige temaer som kjærlighet og hverdagsmagi. Hun har koret på innspillinger for flere artister siden hun begynte i bransjen og har jobbet i studioer som Roger Arnhoff Studio, Hitcompagniet, Fagerborg Studio og Oslo Lydstudio. Tonje Helgesen har blant annet jobbet med artister.. Les mer..

Tonje Ingarsdotter Helgesen (født 26. november 1967) er en norsk sanger og låtskriver.

Tonje er en norsk country artist med sans for spillet i de menneskelige følelsene. Sangene hennes bærer med seg mye i hjerte og forteller historier om felles menneskelige temaer som kjærlighet og hverdagsmagi.

Hun har koret på innspillinger for flere artister siden hun begynte i bransjen og har jobbet i studioer som Roger Arnhoff Studio, Hitcompagniet, Fagerborg Studio og Oslo Lydstudio. Tonje Helgesen har blant annet jobbet med artister som Freddy Holm og Marius Holth. Hennes far har driver Ingar Helgesen Studioproduksjon i Asker.

Tonje Helgesen er medlem av TONO, både som låtskriver og artist.

Hennes første låter ble laget i Ingar Helgesen Studioproduksjon i Asker. Flere av hennes nyere låter er laget i Kleiva Studio hos Freddy Holm i Halden. Hun er tilsluttet plateselskapet Wings of Silver Records i Oslo.