Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Tommy & Gjængen

Dannet: 1983
Splittet: 1993

Tommy & Gjængen ble startet i 1983. Den opprinnelige besetningen bestod av Jan Morten Rotvik, Thomas Sandø, Per Adolfsen, Leif Raanes, og Martinus Fævelen. Leif Raanes ble erstattet av Geir Hellan, og Per Adolfsen ble erstattet av Lars Måløy. Bandet var kjent for sin 4-stemte sang med en særdeles god leadvokalist (Martinus Fævelen), og var et fast innslag ved Bajazzo og Prinsen Sommerrestaurant i lange perioder. De spilte ellers mest i trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal. En egenprodusert kassett ble laget, og.. Les mer..

Tommy & Gjængen ble startet i 1983. Den opprinnelige besetningen bestod av Jan Morten Rotvik, Thomas Sandø, Per Adolfsen, Leif Raanes, og Martinus Fævelen. Leif Raanes ble erstattet av Geir Hellan, og Per Adolfsen ble erstattet av Lars Måløy.

Bandet var kjent for sin 4-stemte sang med en særdeles god leadvokalist (Martinus Fævelen), og var et fast innslag ved Bajazzo og Prinsen Sommerrestaurant i lange perioder. De spilte ellers mest i trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal.

En egenprodusert kassett ble laget, og vokal ble lagt på i Christian Schreiners studio.

Medlemmer

Geir Helland Trommer
Jan Morten Rotvik Bass
Lars Måløy Keyboard
Leif Raanes Trommer
Martinius Fævelen Vokal
Per Adolfsen Trekkspill
Thomas Sandø Gitar

Utgivelser (album)

Tommy & Gjængen
Tommy & Gjængen