Gjør endringer

Those Norwegians

Fra: Tromsø

Technotrio bestående av Torbjørn Brundtland, Rune Lindbæk og Ole Mjøs. Those Norwegians er ett av flere prosjekter med utspring i det elektroniske musikkmiljøet i Tromsø på starten av 90-tallet. Mjøs har sammen med Lindbæk blant annet vært involvert i gruppene [aritst:open_skies Open Skies] og Volcano, mens Torbjørn Brundtland er kjent fra konstellasjoner som Röyksopp og Aedena Cycle. Som Those Norwegians debuterte de tre guttene med singelen Da Kingue D’Mazda i 1997. Albumet Kaminzky Park kom samme.. Les mer..

Technotrio bestående av Torbjørn Brundtland, Rune Lindbæk og Ole Mjøs. Those Norwegians er ett av flere prosjekter med utspring i det elektroniske musikkmiljøet i Tromsø på starten av 90-tallet. Mjøs har sammen med Lindbæk blant annet vært involvert i gruppene [aritst:open_skies Open Skies] og Volcano, mens Torbjørn Brundtland er kjent fra konstellasjoner som Röyksopp og Aedena Cycle.

Som Those Norwegians debuterte de tre guttene med singelen Da Kingue D’Mazda i 1997. Albumet Kaminzky Park kom samme år og inneholder dansetechno full av disco, sampleknep og funky rytmer. I tillegg til Kaminzky Park, har Those Norwegians gitt ut The Kilpisjarvi EP (1997) og en håndfull singler.

Brundtland, Mjøs og Lindbæk har også laget et album under navnet Drum Island: Drum Island (1998).

Utgivelser (album)

Those Norwegians
Kaminzky Park
1997

Medvirker på

Mari Boine
Remixed / Odda Hámis produsent
2001