Gjør endringer

The Well

Dannet: 1985
Splittet: 1991

Interkommunalt sørfylke-band som oppsto i vakuumet etter stavangerbølgen. Stilen var gitarbasert rock med klare innslag av folk og country. Startet under navnet Rainmaker i 1985, men måtte skifte navn året etter på grunn av navnekollisjon med internasjonalt band. Ga ut LP/CDen 'The Well' i 1989. Releasepartyet på Stavangers rockeklubb Checkpoint Charlie satte publikumsrekord som står ennå. Året etter kom singelen 'Hunger/Baby Don't You Lie'. Bandet startet innspilling av album nummer to i 1990, men ble oppløst, og Tormod Eikill tok med seg materialet, blandet.. Les mer..

Interkommunalt sørfylke-band som oppsto i vakuumet etter stavangerbølgen. Stilen var gitarbasert rock med klare innslag av folk og country.

Startet under navnet Rainmaker i 1985, men måtte skifte navn året etter på grunn av navnekollisjon med internasjonalt band.

Ga ut LP/CDen 'The Well' i 1989. Releasepartyet på Stavangers rockeklubb Checkpoint Charlie satte publikumsrekord som står ennå.

Året etter kom singelen 'Hunger/Baby Don't You Lie'.

Bandet startet innspilling av album nummer to i 1990, men ble oppløst, og Tormod Eikill tok med seg materialet, blandet det med egne sanger, og ga det ut som soloalbumet 'Thule Fever' i 1992.

Medlemmer

Gaute Sørensen bassist til 1989
Gulleiv Wee bass fra 1989
Gunnar Tønnesen strengeinstrumenter, vokal, komponist, tekstforfatter
Leiv-Arve Lagestrand slagverk
Tormod Eikill gitarer, vokal, komponist, tekstforfatter

Utgivelser (album)

The Well
The Well
1989

Utgivelser (singel/EP)

The Well
Hunger / Baby, Don't You Lie
1990