Revisjonshistorikk

Gjør endringer

The Scavers

Dannet: 1959
Fra: Kirkenes

Terje Methi (bass), Thor Andreassen (trommer) og Pete Knutsen (sologitar) dannet i 1959 sammen med Jon Emil Randal (rytmegitar) The Scavers i Kirkenes. Senere kom også Kurt Samuelsen med på orgel. Bandet holdt det gående gjennom rockens tidlige år, og ga ut fem singler på 60-tallet på Troll Records. De ble omtalt som verdens nordligste grammofonstjerner. Etter gymnaset dro de tre førstnevnte til Oslo, og ble i 1970 med i det eksisterende Reidar Myhres orkester, via Arman Sumpe.. Les mer..

Terje Methi (bass), Thor Andreassen (trommer) og Pete Knutsen (sologitar) dannet i 1959 sammen med Jon Emil Randal (rytmegitar) The Scavers i Kirkenes. Senere kom også Kurt Samuelsen med på orgel.

Bandet holdt det gående gjennom rockens tidlige år, og ga ut fem singler på 60-tallet på Troll Records. De ble omtalt som verdens nordligste grammofonstjerner.

Etter gymnaset dro de tre førstnevnte til Oslo, og ble i 1970 med i det eksisterende Reidar Myhres orkester, via Arman Sumpe d.e., og ble i 1972 til Popol Vuh (fra 1975 Popol Ace).

Medlemmer

John Emil Randal Rytmegitar
Kurt Samuelsen Orgel
Pete Knutsen Sologitar
Terje Methi Bass
Thor Andreassen Trommer