Revisjonshistorikk

Gjør endringer

The Lunicks

Dannet: 1959
Splittet: 1966
Fra: Vestby

Bandet ble startet opp i 1959 under navnet The Upstarts. Musikerne var Oddvar Erøy på sologitar, Gunnar Erøy på bass, Yngve Andersen på rytmegitar og Roar Hansen (senere byttet han navn til Roar Nordhagen etter familigården) på trommer. Med Oddvars hjemmelagde gitarer gjorde de det bra i lokale amatørkonkurranser. Etter hvert skiftet de navn til The Lunicks, inspirert av svenske The Spotnicks. I 1962 ga Yngve seg, og inn kom Svein Berg som rytmegitarist og vokalist. I 1964 kom Øivind.. Les mer..

Bandet ble startet opp i 1959 under navnet The Upstarts. Musikerne var Oddvar Erøy på sologitar, Gunnar Erøy på bass, Yngve Andersen på rytmegitar og Roar Hansen (senere byttet han navn til Roar Nordhagen etter familigården) på trommer. Med Oddvars hjemmelagde gitarer gjorde de det bra i lokale amatørkonkurranser. Etter hvert skiftet de navn til The Lunicks, inspirert av svenske The Spotnicks. I 1962 ga Yngve seg, og inn kom Svein Berg som rytmegitarist og vokalist. I 1964 kom Øivind Jensen med på Farfisa orgel.
Bandet var hovedbasis i Lunick Group som sto for en rekke innspillinger på Manu midt på 60tallet. Sto også innspilling av musikk til filmene Equlibrium og Broder Gabrielsen. Stort sett Thor G Norås og Per Gunnar Jensen komponert.

Medlemmer

Gunnar Erøy Bass
Oddvar Erøy Gitar
Roar Hansen Trommer
Svein Berg Gitar
Yngve Andersen Gitar
Øivind Jensen Orgel

Utgivelser (singel/EP)

The Lunicks
Jeg Får Ikke Svar / Gammel Og Ung
1966

Medvirker på

Diverse artister
Mosserock 30 År - 1965-1995
1995