Gjør endringer

The Cornflakes

Dannet: 1994
Fra: Halden

The Cornflakes fra Halden ble startet i 1994 av Freddy Holm (sang, gitar), Mikael Jensen (gitar), og Morten Sandmo (trommer). I løpet av sin karriere fremsto de med flere ansikter. På midten av 90-tallet var de et slags pop-grungeband, sang på engelsk, og hadde en hit med «Care». I 1998 skiftet de plateselskap, litt stil, og sang på norsk. De hadde også hovedlåten «Suger» til kortfilmen Mellom min mors bein i 1998. Bandet hadde en del utskiftninger opp gjennom årene, men på.. Les mer..

The Cornflakes fra Halden ble startet i 1994 av Freddy Holm (sang, gitar), Mikael Jensen (gitar), og Morten Sandmo (trommer). I løpet av sin karriere fremsto de med flere ansikter. På midten av 90-tallet var de et slags pop-grungeband, sang på engelsk, og hadde en hit med «Care». I 1998 skiftet de plateselskap, litt stil, og sang på norsk.

De hadde også hovedlåten «Suger» til kortfilmen Mellom min mors bein i 1998.

Bandet hadde en del utskiftninger opp gjennom årene, men på Schizofren hadde de ovennevnte tre fått med seg Håvard Eidsaunet (tidligere CC Cowboys). Eidsaunet sluttet i 2001, The Cornflakes fortsatte imidlertid et års tid til som trio, før de ga seg.