Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum
Gjør endringer

The Cheaters

Fra: Tønsberg / Oslo

The Cheaters er et energisk og hardtslående norsk rockeband. De er opprinnelig fra Tønsberg, men har i dag base på Torshov/Sandaker i Oslo. Dagens medlemmer er Øyvind Bruer-Skarsbø (gitar og vokal), Henrik Width Kristiansen (trommer) og Mats With Greger (bass). Tidligere har også Andreas Frøland og Kristian Hodnesdal vært bassister. The Cheaters spilte under by:Larm i Tromsø i 2006, samme år som de ga ut EPen 'You Want More?!' på Big Dipper. De fikk også spillejobber på festivaler som Roskilde, Øya.. Les mer..

The Cheaters er et energisk og hardtslående norsk rockeband. De er opprinnelig fra Tønsberg, men har i dag base på Torshov/Sandaker i Oslo. Dagens medlemmer er Øyvind Bruer-Skarsbø (gitar og vokal), Henrik Width Kristiansen (trommer) og Mats With Greger (bass). Tidligere har også Andreas Frøland og Kristian Hodnesdal vært bassister.

The Cheaters spilte under by:Larm i Tromsø i 2006, samme år som de ga ut EPen 'You Want More?!' på Big Dipper. De fikk også spillejobber på festivaler som Roskilde, Øya og Slottsfjell. Bandet dro dessuten ut på sin første av flere Europaturnéer. I 2007 kom debutalbumet The Cheaters, som igjen førte til en rekke turnéer og spillejobber.

Bandet medvirket også på samlealbum, slik som The Come Again? Rock'n'roll Sessions - Volume 1 (Mother Ocean Records, 2006) og Scandinavian Friends - A Tribute To Roky Erickson (Big Dipper, 2007). Det tok likevel hele syv år før deres neste fulle album kom ut. Rites of Spring var produsert av Erlend Mokkelbost, og ble sluppet på Division Records i april 2014. Førstesingelen ”20 000 Miles an Hour Girl” fikk en del spilletid på NRK P3.

Rites Of Spring ble nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen for Rock og vant. I 2015 har The Cheaters lagt ut på Norgesturné med Spidergawd (med musikere fra bl.a. Motorpsycho og Cadillac), og skal dessuten opptre på festivaler både Norge og Europa. I tillegg har de lovet at et nytt album ikke skal vente like lenge på seg.

Utgivelser (album)

The Cheaters
Rites Of Spring
2014
The Cheaters
The Cheaters
2007

Medvirker på

Diverse artister
by:Larm Live Tromsø 2006
2005