Matched: artister/(.*)
Gjør endringer

The Boogiemen Inc.

Dannet: 1. januar 1991
Også kjent som: Boogiemen + Boogieman

Orkdalsbaserte The Boogiemen Inc. er et firemanns orkester som spiller heftig bluesbasert rock'n'roll. Bandet har eksistert siden tidlig på nittitallet og har i løpet av den tiden gitt ut åtte CD-er og spilt utallige konserter landet rundt. Bandet er blitt beskrevet som ”Trøndelags best bevarte hemmelighet”, for dette er et band som har, som engelskmennene sier, “paid its dues”. Ekte og ujålete rock'n'roll har alltid vært bandets varemerke, og The Boogiemen Inc. kan neppe beskyldes for å ha tatt den letteste.. Les mer..

Orkdalsbaserte The Boogiemen Inc. er et firemanns orkester som spiller heftig bluesbasert rock'n'roll. Bandet har eksistert siden tidlig på nittitallet og har i løpet av den tiden gitt ut åtte CD-er og spilt utallige konserter landet rundt.

Bandet er blitt beskrevet som ”Trøndelags best bevarte hemmelighet”, for dette er et band som har, som engelskmennene sier, “paid its dues”. Ekte og ujålete rock'n'roll har alltid vært bandets varemerke, og The Boogiemen Inc. kan neppe beskyldes for å ha tatt den letteste veien til berømmelse. Bandet har opparbeidet seg et rykte som et solid liveband som resultat av flere år med hard jobbing og dedikasjon til sin kunst og sitt håndverk. De har trofast og ufortrødent gått sin egen vei, samtidig som de har beholdt den stadig brennende lidenskapen for sin musikk.

Bandet gav sommeren 2012 ut sitt åttende album, Rocket Surgery. Denne har høstet gode kritikker og blir betegnet som bandets sterkeste utgivelse så langt.

Medlemmer

Inge Hanshus Trommer, perkusjon
Jon Slørdal Bass, backingvokal
Ola Kroken Vokal, rytmegitar
Roger Wuttudal Sologitar, backingvokal