Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Tellusalie

Dannet: 1999

Tellusalie er fra Fredrikstad, og spiller rock med islett av roots og country. Låtskriver Ole Jørgen Ottosen er bror til Tommy Tokyo, og viser mye av den samme teften for hjemmetappet americana-musikk. Bandet debuterte med en EP på Forward Records, som ble gitt ut i 2003. Albumene ”Tangerine Dreams” og ”The Man Across The Fountain” er produsert av Knut Schreiner fra Kåre & The Cavemen, Euroboys og Turboneger. Debutalbumet ble nominert til Spellemannprisen i i rock-kategorien.. Les mer..

Tellusalie er fra Fredrikstad, og spiller rock med islett av roots og country. Låtskriver Ole Jørgen Ottosen er bror til Tommy Tokyo, og viser mye av den samme teften for hjemmetappet americana-musikk. Bandet debuterte med en EP på Forward Records, som ble gitt ut i 2003.

Albumene ”Tangerine Dreams” og ”The Man Across The Fountain” er produsert av Knut Schreiner fra Kåre & The Cavemen, Euroboys og Turboneger. Debutalbumet ble nominert til Spellemannprisen i i rock-kategorien i 2004, mens Dagbladet to år senere mente at 'Is The Outside Still There?' plasserte seg som en av årets ti beste plater.

Medlemmer

Alf Viktor Salvesen Gitar
Anders Lie (2) Gitar, keyboards
Andreas Pettersen (2) Trommer
Freddy Antonsen Bass
Ole Jørgen Ottosen Vokal, gitar