Gjør endringer

Svenn Huneide

Født: 19. april 1969

Svenn Huneide startet å spille i forskjellige lokale band på Nordfjordeid da han var 15 år. Første utgivelse var singelen «No easy way» med gruppen Whynot som han vant talentkonkurransen LO-rock og Glopprock med. Huneide flyttet til Oslo i 1991 og etablerte seg raskt som en mye anvendt vokalist i «Smuget-miljøet». Her sang han i Azteca (Santana-Tribute), Bunch Of Chops (Tower of Power-tribute) og diverse andre husband. Han sang og spilte gitar i Badams (Bryan Adams-Tribute).. Les mer..

Svenn Huneide startet å spille i forskjellige lokale band på Nordfjordeid da han var 15 år. Første utgivelse var singelen «No easy way» med gruppen Whynot som han vant talentkonkurransen LO-rock og Glopprock med. Huneide flyttet til Oslo i 1991 og etablerte seg raskt som en mye anvendt vokalist i «Smuget-miljøet». Her sang han i Azteca (Santana-Tribute), Bunch Of Chops (Tower of Power-tribute) og diverse andre husband. Han sang og spilte gitar i Badams (Bryan Adams-Tribute) på Smuget fra 2000 til 2003.

Svenn Huneide begynte å spille bass med Rondoservitørene i 1994 og spilte med dem på en halvannet år lang Norges-turné. Han bidro også på NRK på programmet Rondo, og har spilt bass for Grethe Svendsen og Elisabeth Andreassen.

Spiller nå bass og korer i Stoneflower, og har vært låtskriver, sanger og bassist i det nye prosjektet The Breakout siden 2010.

Medlem i

Servitørene i Rondo Bassist
Stoneflower Bass