Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Susperia

Dannet: oktober 1998
Også kjent som: Seven Sins

Tungmetallband fra Oslo/Akershus, startet i oktober 1998 av trommeslager Tjodalv (Kenneth Åkesson) som valgte å gi seg i Dimmu Borgir av familiære årsaker. Tjodalv hadde allerede skrevet en del nytt materiale med gitarist Cyrus (Terje Andersen) og kompletterte bandet med vokalist Athera (Pål Mathiesen), gitarist Elvorn (Christian Hagen) og bassist Memnock (Håkon Didriksen). I den første tiden gikk bandet under navnet Seven Sins, men skiftet navn til Susperia i 2000. Bandet har vært et av Norges mest aktive på.. Les mer..

Tungmetallband fra Oslo/Akershus, startet i oktober 1998 av trommeslager Tjodalv (Kenneth Åkesson) som valgte å gi seg i Dimmu Borgir av familiære årsaker. Tjodalv hadde allerede skrevet en del nytt materiale med gitarist Cyrus (Terje Andersen) og kompletterte bandet med vokalist Athera (Pål Mathiesen), gitarist Elvorn (Christian Hagen) og bassist Memnock (Håkon Didriksen).

I den første tiden gikk bandet under navnet Seven Sins, men skiftet navn til Susperia i 2000. Bandet har vært et av Norges mest aktive på turnéfronten. Musikken bandet fremfører kan beskrives som tung og kraftfull tungmetall, og Susperia er kanskje landets ledende innen den genren.

Medlemmer

Christian Hagen Gitar
Håkon Didriksen Bass
Pål Mathiesen Vokal
Terje Andersen Gitar
Tjodalv Trommer

Utgivelser (singel/EP)

Susperia
The Sun Always Shines on TV
2004