Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Store P

Også kjent som: Petter Skarre Sundby

Store P er en rapper fra Bergen, som først ble kjent gjennom A-laget. Han fikk svært god mottagelse for albumet Regnmannen i begynnelsen av 2014, som fikk toppkarakter fra bl.a. VG, Aftenposten, Dagbladet, Klassekampen, Bergens Tidende og Natt & Dag. Dagbladet omtalte utgivelsen som en 'enestående solodebut (...) fra Norges beste rapper', mens VG mente at den var 'en av de sterkeste norske rapplatene noensinne.' Han er døpt Petter Skarre Sundby. I forkant av albumet Regnmannen kom låten og videoen.. Les mer..

Store P er en rapper fra Bergen, som først ble kjent gjennom A-laget. Han fikk svært god mottagelse for albumet Regnmannen i begynnelsen av 2014, som fikk toppkarakter fra bl.a. VG, Aftenposten, Dagbladet, Klassekampen, Bergens Tidende og Natt & Dag.

Dagbladet omtalte utgivelsen som en 'enestående solodebut (...) fra Norges beste rapper', mens VG mente at den var 'en av de sterkeste norske rapplatene noensinne.'

Han er døpt Petter Skarre Sundby. I forkant av albumet Regnmannen kom låten og videoen 'Vikje være i din verden'. Albumet lå 4 uker på VG-lista i 2014, med en 8. plass som beste plassering. Det ble også belønnet med en Spellemannpris i kategorien Urban.

Som medlem i A-laget har han fungert som rapper, mikser og produsent på flere utgivelser. Han har også vært fast live-DJ for Lars Vaular, som er en av gjesteartistene på Regnmannen.

Utgivelser (album)

Store P
Regnmannen
2014