Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Stjørdal Band Aid

Øystein Berntsen fra Lassie n the Lads og Thomas Johansen fra Stork laget i 2011 en julesingel, hvor alle inntekter av salget uavkortet gikk til Frivillighetssentralen i Stjørdal sin satsning på "Julaften i Lokstallen". Julaften i Lokstallen er et tilbud til alle som ikke har familie og venner rundt seg i julen eller midler til å feire den som alle oss andre. Derfor bestemte disse to seg for å gi dette glimrende alternativet en hjelpende hånd. Deltakere på prosjektet var Øystein Berntsen,.. Les mer..

Øystein Berntsen fra Lassie n the Lads og Thomas Johansen fra Stork laget i 2011 en julesingel, hvor alle inntekter av salget uavkortet gikk til Frivillighetssentralen i Stjørdal sin satsning på "Julaften i Lokstallen".

Julaften i Lokstallen er et tilbud til alle som ikke har familie og venner rundt seg i julen eller midler til å feire den som alle oss andre. Derfor bestemte disse to seg for å gi dette glimrende alternativet en hjelpende hånd.

Deltakere på prosjektet var Øystein Berntsen, Thomas Johansen, Terje Craig, Åshild Mundal, Siri Bones, Jon Uthus, Trine Mette Uthus, Tude Bekkavik, Jan Borge Larsen, Kjersti Vist Heide, Are Hembre, Sunniva Unsgård, Stig Sem, Terje Hilanmo, Roar Nygård, Kjell Inge Brovoll, Rolf Forbord, Elen Cathrine Furunes, Ann Helen Stamnsve, Per Ivar Moum, Jan Inge Tjørhom, Kay Jonny Kristiansen og Arne Skognes. I tillegg bidro Nora Baustad, Marte Aune, Pernille Roald og Astrid Møllenhus med fantastisk englesang på innspillingen. Disse fire var elever ved Musikkskolen i Stjørdal, og fortjener en ekstra honnør for sin innsats og glede over å delta i prosjektet.

Utgivelser (singel/EP)

Stjørdal Band Aid
Kan du sjå mæ
2011