Gjør endringer

Stella Getz

Født: 10. oktober 1976
Fra: Trondheim

Danceartist, f. 10.10.1976 i Nigeria, oppvokst i Trondheim. Hun slo igjennom som 17-åring med singelen «Friends» i 1994. Videoen ble hyppig vist på MTV, og Stella sluttet på skolen for å satse på livet som popstjerne. Hun samarbeidet med produsentene Lars Erik Ludvigsen og Mikkel Eriksen, (som senere ble med i den suksessfulle produsentrioen StarGate), og albumet Forbidden Dreams kom senere samme år. Tabloidavisene delte ut seksere og spådde en lysende fremtid for den norsk-nigerianske artisten, mens musikkpressen svingte.. Les mer..

Danceartist, f. 10.10.1976 i Nigeria, oppvokst i Trondheim. Hun slo igjennom som 17-åring med singelen «Friends» i 1994.

Videoen ble hyppig vist på MTV, og Stella sluttet på skolen for å satse på livet som popstjerne. Hun samarbeidet med produsentene Lars Erik Ludvigsen og Mikkel Eriksen, (som senere ble med i den suksessfulle produsentrioen StarGate), og albumet Forbidden Dreams kom senere samme år.

Tabloidavisene delte ut seksere og spådde en lysende fremtid for den norsk-nigerianske artisten, mens musikkpressen svingte øksen. Getz ga ut et par 12-tommere og en rekke CD-singler og EP-er tilpasset det tyske markedet. Hun fikk et par mindre hiter og turnerte med de svenske stjernene Dr. Alban og 2 Unlimited.

Men artisten forsvant like raskt som hun kom. Den kortvarige forlovelsen med popprins Espen Lind var imidlertid godt stoff for kjendisbladene. Getz var en av initiativtakerne til ungdomsbladet in-side magazine, hvor hun også virket som journalist en periode.

Låten «Friends» var med på samlealbumet Æ é trønder æ (2000).

Utgivelser (album)

Stella Getz
Forbidden Dreams
1994

Medvirker på

Diverse artister
Æ e trønder æ
2000
Diverse artister
Det Beste Av Norsk Musikk 1990 - 1993
1998