Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Steff Nevers

Født: 21. juli 1975
Fra: Geithus

Steff Nevers er fra Geithus i Modum, og begynte tidlig å interessere seg for musikk. Han ble regnet som en svært lovende metal-gitaist, og deltok bl.a. på innspilinger med Funeral. Han skiftet etter hvert fokus til blues og country, og spilte i 2007 inn sitt første soloalbum i Nashville i USA. Her deltok bl.a. musikere som har spilt sammen med Garth Brooks, Alan Jackson og Toby Keith. ”Closest To My Heart” gikk opp til en 6. plass på VG-lista,.. Les mer..

Steff Nevers er fra Geithus i Modum, og begynte tidlig å interessere seg for musikk. Han ble regnet som en svært lovende metal-gitaist, og deltok bl.a. på innspilinger med Funeral. Han skiftet etter hvert fokus til blues og country, og spilte i 2007 inn sitt første soloalbum i Nashville i USA. Her deltok bl.a. musikere som har spilt sammen med Garth Brooks, Alan Jackson og Toby Keith. ”Closest To My Heart” gikk opp til en 6. plass på VG-lista, og lå der i ni uker.

Steff Nevers er i dag en av Norges best etablerte country-artister, og er to ganger blitt nominert til Spellemannpriser. Debutalbumet ble også sluppet internasjonalt, samtidig som ”Ain’t No Bad Life” ble en ny suksess her hjemme. ”Live From The Country” ble spilt inn foran publikum i Drammens Teater våren 2011. I august 2013 ble Nevers nominert som European Country Artist of the Year av British Country Music Awards.