Matched: artister/(.*)

Relaterte biografier

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Solefald

Metallband startet i Kristiansand midt på 90-tallet av duoen Lazare (Lars Nedland, vokal/keyboard/trommer) og Cornelius Jakhelln (vokal/gitar/bass). Bandet startet som et svartmetallband, men har siden utviklet seg til å bli veldig uforutsigbare. Svartmetallpåvirkningen finnes fortsatt, men bandet er noe mer kunstnerisk anlagt og byr på en musikk som er svært vanskelig å definere. Tekstene fremføres også på forskjellige språk. Solefald er ikke et aktivt liveband, noe som har medført at Lazare også er tatt inn som permanent medlem av .. Les mer..

Metallband startet i Kristiansand midt på 90-tallet av duoen Lazare (Lars Nedland, vokal/keyboard/trommer) og Cornelius Jakhelln (vokal/gitar/bass). Bandet startet som et svartmetallband, men har siden utviklet seg til å bli veldig uforutsigbare. Svartmetallpåvirkningen finnes fortsatt, men bandet er noe mer kunstnerisk anlagt og byr på en musikk som er svært vanskelig å definere. Tekstene fremføres også på forskjellige språk.

Solefald er ikke et aktivt liveband, noe som har medført at Lazare også er tatt inn som permanent medlem av Borknagar.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medlemmer

Cornelius Jakhelln Vokal, gitar, bass
Lazare Vokal, keyboards, trommer