Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Shit City

Dannet: 2005

Shit City spiller countryrock med americana-tilsnitt, og ble nominert til Spellemannpris i country-klassen for debutalbumet ”God Bless Our Home” i 2007. Bandet startet som en trio, der Gorm Møller, Lars Erik Larsen og Jan Erik Kraabøl var med. Senere utvidet de besetningen kraftig, og fikk etter hvert platekontrakt med Voices Of Wonder. Shit City tok en lengre pause etter 2009, men vendte i 2012 tilbake med ”Welcome To Shit City”, som kom ut på Jansen Plateproduksjon. Samtidig.. Les mer..

Shit City spiller countryrock med americana-tilsnitt, og ble nominert til Spellemannpris i country-klassen for debutalbumet ”God Bless Our Home” i 2007. Bandet startet som en trio, der Gorm Møller, Lars Erik Larsen og Jan Erik Kraabøl var med. Senere utvidet de besetningen kraftig, og fikk etter hvert platekontrakt med Voices Of Wonder.

Shit City tok en lengre pause etter 2009, men vendte i 2012 tilbake med ”Welcome To Shit City”, som kom ut på Jansen Plateproduksjon. Samtidig begynte de å spille konserter igjen. Lars Erik Larsen har også spilt med Los Plantronics. Ingrid Olava var dessuten medlem av bandet en periode, og deltok da med sang og Rhodes-piano.

Medlemmer

Gorm Møller Vokal, gitar
Jan Erik Kraabøl Vokal, bass
Morten Lunde Gitar, vokal