Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Schtimm

Dannet: 1998
Fra: Rognan

Trondheimsbasert gruppe fra Rognan i Saltdal, dannet i 1998 på restene av gruppen Dubel Darr. Bandet består av søsknene Erling, Kåre og Bjørg Riibe Ramskjell og deres kompis Peder Brenne, men de hemmlighetsfulle medlemmene foretrekker å kalle seg Æ, K, B og P. De debuterte med det lavmælte og stemningsfulle albumet The Alcoholovefi Collection i 2000. Mange lot seg lure da bandet lanserte oppfølgeren Plays Mrakoslav Vragosh, og hevdet at de hadde oversatt tekstene til en russisk poet. Men.. Les mer..

Trondheimsbasert gruppe fra Rognan i Saltdal, dannet i 1998 på restene av gruppen Dubel Darr.

Bandet består av søsknene Erling, Kåre og Bjørg Riibe Ramskjell og deres kompis Peder Brenne, men de hemmlighetsfulle medlemmene foretrekker å kalle seg Æ, K, B og P.

De debuterte med det lavmælte og stemningsfulle albumet The Alcoholovefi Collection i 2000. Mange lot seg lure da bandet lanserte oppfølgeren Plays Mrakoslav Vragosh, og hevdet at de hadde oversatt tekstene til en russisk poet. Men Vragosh viste seg å være en fiktiv person.

Bandet fikk også en del oppmerksomhet da de la ut på en norgesturné der publikum måtte oppleve musikken via øretelefoner. Schtimm har turnert en del i Tyskland og funnet et trofast publikum der.

På tredjealbumet Featuring... (2004) bidro Turbonegers Hank von Helvete med gjestevokal.