Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Sarina Nut Company

Dannet: 1990
Splittet: 1996
Fra: Bergen

Rockeband fra Bergen, dannet høsten 1990. Medlemmene var Tom Osberg (sang, munnspill), Finn Gunnar Baardsen (gitar, slidegitar), Morten Smørholm (bass) og Frank Pedersen (trommer). Bandet spilte rå rock, og ikke på langt nær så bluespreget som man kanskje skulle tro med slidegitar og munnspill i besetningen. Bandet ga ikke ut mange plater. Det kom et selvtitulert minialbum i 1991, og deretter skulle det gå fire år før neste utgivelse. Til gjengjeld kom det da.. Les mer..

Rockeband fra Bergen, dannet høsten 1990. Medlemmene var Tom Osberg (sang, munnspill), Finn Gunnar Baardsen (gitar, slidegitar), Morten Smørholm (bass) og Frank Pedersen (trommer).

Bandet spilte rå rock, og ikke på langt nær så bluespreget som man kanskje skulle tro med slidegitar og munnspill i besetningen. Bandet ga ikke ut mange plater. Det kom et selvtitulert minialbum i 1991, og deretter skulle det gå fire år før neste utgivelse. Til gjengjeld kom det da et fantastisk album, Black (1995), som videreførte stilen fra første utgivelse.

Sarina Nut Company var på et par turneer i Danmark, i tillegg til et hundretalls spredte jobber i Norge i løpet av sin karriere. Bandet sa imidlertid takk for seg sommeren 1996. Et par reunionkonserter har funnet sted med ujevne mellomrom, konserter som viste at de fremdeles har noe å fare med.

Enkeltvis har ikke medlemmene gjort så mye av seg. Smørholm og Pedersen spilte i Mighty Motor Pebbles en stund og utga en EP med dem. Deretter har det vært stille på alle musikalske fronter. Tom Osberg er en av ildsjelene bak den årlige Ride This Train-festivalen i Bergen, og har også arbeidet som designer, med både bokomslag, plateomslag og plakater på samvittigheten. Baardsen er sønn av bassisten i Rhythmic Six, Sigfred Baardsen.

Medlemmer

Finn Gunnar Baardsen Gitar, slidegitar
Frank Pedersen Trommer
Morten Smørholm Bass
Tom Osberg Vokal, munnspill

Utgivelser (album)

Sarina Nut Company
Black
1995

Utgivelser (singel/EP)

Sarina Nut Company
Sarina Nut Company
1991