Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Safari

Dannet: 1997

Koret Safari ble startet høsten 1997 i Oslo av musikalsk leder og ”spillende trener” Eirik Kaasa og hadde sin første konsert i Storsalen i Oslo våren 1998. Safari er satt sammen av 14 meget dyktige solister fra hele Norge. Mange av disse har musikken som sitt daglige levebrød, bl.a. som korister for diverse kjente artister og i TV-programmer som Melodi Grand Prix. Safari har i løpet av sine aktive år opptrådt på mange forskjellige scener og arrangementer i Norge og i.. Les mer..

Koret Safari ble startet høsten 1997 i Oslo av musikalsk leder og ”spillende trener” Eirik Kaasa og hadde sin første konsert i Storsalen i Oslo våren 1998. Safari er satt sammen av 14 meget dyktige solister fra hele Norge. Mange av disse har musikken som sitt daglige levebrød, bl.a. som korister for diverse kjente artister og i TV-programmer som Melodi Grand Prix.

Safari har i løpet av sine aktive år opptrådt på mange forskjellige scener og arrangementer i Norge og i utlandet, og har dessuten deltatt på diverse festivaler, TV-show og annet.

Medlemmer

Ida Skarsvik Hekneby Vokal (2013 - 2015)

Utgivelser (album)

Safari
I still need you
2015
Safari
Thank You
2009