Matched: artister/(.*)

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Run Dog Run

Fra: Oslo

Run Dog Run ble dannet i 1991 av Henrik Marstrander (bassgitar), Marius Gengenbach (gitar), Ola Breidal (vokalist, gitar) og Ole E. Wattne (trommer). De ga i 1993 ut sitt første album, A Howling Sucess. De fulgte opp med flere godt mottatte plater, og turnerte bl.a. i Norge, Danmark, Østerrike og Tyskland. Dr. Akbar fra Jungle Medics ble etterhvert med på keyboards og samplinger. Oppfølgeren Masterplan var produsert av Eystein Hopland, som var sentral på en rekke.. Les mer..

Run Dog Run ble dannet i 1991 av Henrik Marstrander (bassgitar), Marius Gengenbach (gitar), Ola Breidal (vokalist, gitar) og Ole E. Wattne (trommer). De ga i 1993 ut sitt første album, A Howling Sucess. De fulgte opp med flere godt mottatte plater, og turnerte bl.a. i Norge, Danmark, Østerrike og Tyskland. Dr. Akbar fra Jungle Medics ble etterhvert med på keyboards og samplinger.

Oppfølgeren Masterplan var produsert av Eystein Hopland, som var sentral på en rekke av utgivelsene til Voices Of Wonder. Også denne utgivelsen fikk gode omtaler, og ble bl.a. sluppet i en egen utgave for Japan. I 1996 ble bandet likevel lagt på is.

Run Dog Run begynte å røre på seg igjen i 2010, og lagde etter hvert også nye låter. I desember 2013 slapp de den digitale singelen Get Involved!, som i januar 2014 ble fulgt opp med albumet Bent To Happen.

Medlemmer

Henrik Marstrander Bass
Marius Gengenbach Gitar
Ola Breidal Vokal, gitar
Ole Edward Wattne Trommer

Utgivelser (singel/EP)

Run Dog Run
Capital
1995
Run Dog Run
Beautyschool Dropout EP
1994