Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Robert Alan Morley

Født: 22. desember 1957
Også kjent som: Robert Morley

Robert ble født i Oslo i 1957. Han har lang erfaring som musiker, låtskriver, komponist og musikkprodusent samt instruktør for skuespillere i studio. Robert startet sin musikalske karriere allerede som barn, først ved musikkskolen på Veitvet, senere i skolekorps, tensing og diverse band før han ble tekniker og produsent på heltid. Mest kjente band Robert var med i var Salt & Pepper Band fra 1982 til 1988. Robert er utdannet klaverpedagog ved Barratt Dues Musikkinstitutt i Oslo. Mest kjent for å ha komponert.. Les mer..

Robert ble født i Oslo i 1957. Han har lang erfaring som musiker, låtskriver, komponist og musikkprodusent samt instruktør for skuespillere i studio.

Robert startet sin musikalske karriere allerede som barn, først ved musikkskolen på Veitvet, senere i skolekorps, tensing og diverse band før han ble tekniker og produsent på heltid. Mest kjente band Robert var med i var Salt & Pepper Band fra 1982 til 1988.

Robert er utdannet klaverpedagog ved Barratt Dues Musikkinstitutt i Oslo.

Mest kjent for å ha komponert Cafe Le Swing for Tor Endresen i 1990, og for å ha vunnet den norske finalen i MGP i 1992. I 2008 vant Robert en pris for å være best på Norsktoppen med Kari Ormestøyl og låta Viken II, den lå hele 33 uker på listen. Robert var produsent på denne.

Fra ca. 1980 og frem til i dag, har jobert jobbet som lydtekniker i mange forskjellige musikk og tegnefilmstudioer. Han har også instruert og innspilt en rekke filmer, men han jobber i dag som musiker, komponist og produsent på heltid. Robert eier og driver plateselskapet RAM Recordings.

Utgivelser (singel/EP)

Robert Alan Morley
Never Gonna Work No More
2014