Matched: artister/(.*)
Gjør endringer

Reloaded

Dannet: 3. mai 2012
Fra: Notodden

Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi K. Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass! Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget.. Les mer..

Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi K. Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet.
Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass!

Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe bluesrock stil som hånd i hanske.

Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg.

Med sitt band, Reloaded, har hun samlet fem dyktige og erfarne musikere med lang fartstid i bransjen. Foruten utallige lokale band og prosjekter har musikerne i Reloaded gitt ut egen musikk, eller spilt i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Funky Mamas, Heidi & the Royal Rumble, Narvik Energy Big Band, LKAB Big Band, Pub Fiction, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og Jarle Børresen band.

”Noen vil ha mer, og fanden vil ha flere”,- er vel en god forklaring på den første singelen ”I’m Freakin’ Reloaded”, men om du spør låtskriver og vokalist, Heidi K. Blåsmo i Reloaded, vil du nok aldri få et helt klart svar på hva denne låten egentlig handler om…

Debutalbumet “I’m Freakin’ Reloaded” hadde releasedato 30. august 2013.
Heidi fikk en datter i 2014, så bandet har av naturlige årsaker hatt en pause. Nå er hovedbasen for bandet blitt Bluesbyen Notodden, og de er i full produksjon av neste album. Kontrakten med Bluestown Records er signert, og bandets neste album kommer for salg i februar 2018.

Albumet “My Longest Mile” har releasedato 24.februar 2018!

Medlemmer

Hans Trasti Isaksen Gitar (2014-)
Heidi Kvalholm Blåsmo Vokal (2012-)
Jarle Børresen Orgel (2012-)
Lars Ove Fjelldahl Trommer (2012-)
Marius Halleland Gitar (2015-)
Tony Caddle Bass (2015-)

Utgivelser (album)

Reloaded
I'm Freakin' Reloaded
2013
Reloaded