Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Rein Alexander

Født: 28. november 1971
Også kjent som: Rein Alexander Hauge Korshamn
Fra: Oslo

Rein Alexander interesserte seg tidlig for musikk. Han ble tatt opp i Sølvguttene, og medvirket alt som elleveåring i Den Norske Operas oppsetning av ”Tryllefløyten”. Han fortsatte senere å studere musikk, bl.a. ved The Royal Academy of Music i London, og medvirket også i flere musikaler og syngespill. I 2003 vant Rein Alexander TV-programmet Kjempesjansen på NRK, og imponerte det norske folk med sin stemmeprakt. Debutalbumet ”Rein Alexander” oppnådde en 7. plass på VG-lista i 2004. Han har senere.. Les mer..

Rein Alexander interesserte seg tidlig for musikk. Han ble tatt opp i Sølvguttene, og medvirket alt som elleveåring i Den Norske Operas oppsetning av ”Tryllefløyten”. Han fortsatte senere å studere musikk, bl.a. ved The Royal Academy of Music i London, og medvirket også i flere musikaler og syngespill. I 2003 vant Rein Alexander TV-programmet Kjempesjansen på NRK, og imponerte det norske folk med sin stemmeprakt.

Debutalbumet ”Rein Alexander” oppnådde en 7. plass på VG-lista i 2004. Han har senere bl.a. turnert med musikk til Henrik Ibsens ”Terje Vigen”, og har også trukket mange mennesker på sine julekonserter. Rein Alxander har gjort roller som Jean Valjean i ”Les Miserables”, Anatoly i ”Chess”, og Anton Fugger i Dollie de Luxe-musikalen ”Which witch”. I 2012 var han med med i ”Stjernekamp” på NRK, mens han i 2013 hadde en kortere medvirkning i TV2-serien ”Skal vi danse?”.