Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Razika

Dannet: 2006
Fra: Bergen

Razika er fra Møhlenpris i Bergen, og ble startet av fire sekstenåringer i 2006. De debuterte i 2008 med den tre spors EPen ”Love Is All About The Timing”, og fikk deretter kontrakt med Smalltown Supersound. Albumet ”Program 91”, som var en referanse til Bergensbandet Program 81, inneholdt tekster både på norsk og engelsk, og fikk god mottagelse i bl.a. The Guardian, New York Times og New Musical Express. Også her hjemme fikk 'Program 91' svært gode omtaler, der.. Les mer..

Razika er fra Møhlenpris i Bergen, og ble startet av fire sekstenåringer i 2006. De debuterte i 2008 med den tre spors EPen ”Love Is All About The Timing”, og fikk deretter kontrakt med Smalltown Supersound. Albumet ”Program 91”, som var en referanse til Bergensbandet Program 81, inneholdt tekster både på norsk og engelsk, og fikk god mottagelse i bl.a. The Guardian, New York Times og New Musical Express.

Også her hjemme fikk 'Program 91' svært gode omtaler, der mange roste den ska- og nyveiv-inspirerte musikken. Begge albumene har kommet inn på Topp 10 på VG-lista, mens singelen ”Vondt i hjertet” ble kåret til Årets Låt i Dagsavisen. Bandet har turnert i Japan, og har også vakt en del oppsikt på kontinentet, samtidig som de på oppfølgeren "På vei hjem" rendyrket å synge på norsk.

Medlemmer

Embla Karidotter Dahleng Trommer
Maria Råkil Gitar, vokal
Marie Moe-Karlsen Bass
Marie Nordøy Amdam Gitar, vokal

Utgivelser (album)

Razika
Ut til de andre
2015
Razika
På vei hjem
2013
Razika
Program 91
2011