Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Radionettes

Dannet: 1993
Splittet: 1998
Også kjent som: Rubber Legs
Fra: Oslo

Rockeband fra Oslo, dannet i 1993 og oppløst fem år senere. Line Lockert (vokal) og Helge Hovland (gitar) møttes i 1990 og begynte å spille sammen. De fikk med seg Egil Stemkens (bass) og Palle Krüger (trommer) i 1993. Bandet opptrådte først under navnet Rubber Legs, men skiftet til Radionettes etter forslag fra Jørn Christensen i Mercury Motors. Gruppen fikk være med på en samle-CD som ble sendt til New York som reklame for norske artister. Denne innspillingen.. Les mer..

Rockeband fra Oslo, dannet i 1993 og oppløst fem år senere. Line Lockert (vokal) og Helge Hovland (gitar) møttes i 1990 og begynte å spille sammen. De fikk med seg Egil Stemkens (bass) og Palle Krüger (trommer) i 1993. Bandet opptrådte først under navnet Rubber Legs, men skiftet til Radionettes etter forslag fra Jørn Christensen i Mercury Motors.

Gruppen fikk være med på en samle-CD som ble sendt til New York som reklame for norske artister. Denne innspillingen fikk Marius Lillelien i selskapet Sony Music høre, og han ga Radionettes platekontrakt.

Albumet Radionettes (1995) ble innspilt i Danmark med svensk produsent (Michael Ihlbert), mens lydmiksen ble gjort i England. Tekstene var på engelsk, og musikken var inspirert av artister som Blondie og Katrina & The Waves.

Medlemmer

Egil Stemkens Bass
Helge Hovland Gitar
Line Lockert Vokal
Palle Krüger Trommer

Utgivelser (album)

Radionettes
Paradise
1996
Radionettes
Radionettes
1995