Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Purified In Blood

Purified In Blood er et hardcore-inspirert metalband som startet opp i Hommersåk utenfor Sandnes. Bandet fulgte opprinnelig en kompromissløs straight edge-filosofi, og var i 2004 et av tre band som vant musikkonkurransen Zoom. Samme år debuterte de med mini-albumet ”Last Leaves Of A Poisoned Tree” i USA. Bandet spilte også rundt om i Nord-Amerika og Europa, og fikk i 2006 Alarmprisen for beste liveband. Året etter utgivelsen av ”Reaper Of Souls” ble de likevel lagt på is. Purified In Blood.. Les mer..

Purified In Blood er et hardcore-inspirert metalband som startet opp i Hommersåk utenfor Sandnes. Bandet fulgte opprinnelig en kompromissløs straight edge-filosofi, og var i 2004 et av tre band som vant musikkonkurransen Zoom. Samme år debuterte de med mini-albumet ”Last Leaves Of A Poisoned Tree” i USA. Bandet spilte også rundt om i Nord-Amerika og Europa, og fikk i 2006 Alarmprisen for beste liveband. Året etter utgivelsen av ”Reaper Of Souls” ble de likevel lagt på is.

Purified In Blood vendte tilbake i januar 2008, og fikk to år senere et gjennombrudd hos norske platekjøpere og kritikere med ”Under Black Skies”, som gikk inn på Topp 20 på VG-lista. I 2012 kom oppfølgeren ”Flight Of A Dying Sun”, som ble sluppet på det norske metal-selskapet Indie Recordings. Flere av medlemmene er også aktive i andre hardtslående band, slik som Solens Barn, Helldiver, Real Heroes Die! og Soulvenom.