Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Pigalle Kvartetten

Dannet: 1. mai 2012
Også kjent som: Pigalle

Pigalle Kvartetten er et band bestående av meget erfarne musikere, og har et repertoar bestående av egenkomponert musikk samt utsøkte perler fra en svunnen tid. De beveger seg i et landskap mellom Blues,R&B og Jazz og har jobbet mye med å bruke vokal som en del av arrangementet. Bandet ble startet på slutten av 90-tallet og var da et akustisk gitarbasert band, men har med årene også beveget seg i en retning av elektriske instrumenter. Pigalle har spilt.. Les mer..

Pigalle Kvartetten er et band bestående av meget erfarne musikere, og har et repertoar bestående av egenkomponert musikk samt utsøkte perler fra en svunnen tid. De beveger seg i et landskap mellom Blues,R&B og Jazz og har jobbet mye med å bruke vokal som en del av arrangementet. Bandet ble startet på slutten av 90-tallet og var da et akustisk gitarbasert band, men har med årene også beveget seg i en retning av elektriske instrumenter.

Pigalle har spilt inn 2 cd’er, “Acoustic” og “NorwegianBlue” og holder fortiden på med innspilling av sin tredje.

Pigalle Kvartetten består av:
Kjell B. Larsen (gitar & vokal) Er en av grunnleggerne av gruppa Ruphus som på 70-tallet gjorde stor suksess i både innland og utland. Var med i Chipahua, spilte en viktig rolle i Smugets husorkester (MOMS) i deres storhetstid, og har ellers hatt samarbeidsprosjekter med bl. a. Jon Eberson og Bugge Wesseltoft.

Preben Olram (bass&vokal) Er en allsidig musiker som trakterer mange slags strenginstrumenter, hovedinstrumentet hans i Pigalle er kontrabass. Preben har samarbeidet med folk som Tom Pacheco, Steinar Albrigtsen, Lars Beckstrøm m.fl.

Terje Pedersen (trommer,vok.) Hadde en tidlig karrierestart med familieorkesteret “Far til 4” allerede i 13 årsalderen, han har siden spilt med Jerry Donahue, Steinar Albrigtsen, Jørun Bøgeberg og mange fler.

Kjell Rønningen (Orgel&vokal) Var med i Ruphus. Han har også samarbeidet
med Arild Nyquist, Kai Eide og Freddy Dahl.

Utgivelser (singel/EP)

Pigalle Kvartetten
Fargerike minner
2012