Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

PELbO

Dannet: 2006

PELbO befinner seg i grenselandet mellom jazz og elektronika, og ble nominert til Spellemannprisen for åpen klasse i 2010. Trioen kom sammen på jazzlinja ved NTNU i Trondheim, som de senere er blitt offisielle ambassadører for. De vant i 2009 prisen Young Nordic Jazz Comets, og markerte seg samme år også under Zoom Urørt-konkurransen. PELbO utmerker seg med en spesiell grunnbesetning av vokal, tuba og perkusjon, som fargelegges med mer elektroniske elementer. Bandet har gjennomgående fått gode omtaler, og fikk.. Les mer..

PELbO befinner seg i grenselandet mellom jazz og elektronika, og ble nominert til Spellemannprisen for åpen klasse i 2010. Trioen kom sammen på jazzlinja ved NTNU i Trondheim, som de senere er blitt offisielle ambassadører for. De vant i 2009 prisen Young Nordic Jazz Comets, og markerte seg samme år også under Zoom Urørt-konkurransen.

PELbO utmerker seg med en spesiell grunnbesetning av vokal, tuba og perkusjon, som fargelegges med mer elektroniske elementer. Bandet har gjennomgående fått gode omtaler, og fikk begge sine to første album inn på VG-lista. Ine Hoem ga i 2013 ut den seks spors solo-EPen 'The Island', og samarbeidet i 2010 også med Jo Skaansar på albumet 'Den blåaste natt'. Trond Bersu er også medlem av Highasakite, mens Kristoffer Lo spiller i det mørke og eksperimentelle Sunswitch.

Medlemmer

Ine Hoem Vokal, elektronika
Kristoffer Lo Tuba, elektronika
Trond Bersu Trommer

Utgivelser (album)

PELbO
Days of Transcendence
2011
PELbO
PELbO
2010

Utgivelser (singel/EP)

PELbO
Join their Game
2011
PELbO
Zoom In
2010