Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Peder Pung & De Kåte

Punkband fra Bodø, bestående av Peder Pung (aka Geir Arne Pedersen, vox, gtr), Pål André Lind (bs) og Øyvind Olsen (trm) startet i desember ‘81.De konsertdebuterte på et Kjellerrock-arrangement på ungdomsklubben Gimle i april ‘82. Deres neste konsert var åpningskonserten for Fauske Rockeklubb, og avskjedskonserten ble nok en Kjellerrock på Gimle, i juni 1982.Sistnevnte konsert ble tatt opp med tanke på samlekassetten Null Problem, der låta “Døden Er Som Roser” til slutt endte. Bandet er bare.. Les mer..

Punkband fra Bodø, bestående av Peder Pung (aka Geir Arne Pedersen, vox, gtr), Pål André Lind (bs) og Øyvind Olsen (trm) startet i desember ‘81.

De konsertdebuterte på et Kjellerrock-arrangement på ungdomsklubben Gimle i april ‘82. Deres neste konsert var åpningskonserten for Fauske Rockeklubb, og avskjedskonserten ble nok en Kjellerrock på Gimle, i juni 1982.

Sistnevnte konsert ble tatt opp med tanke på samlekassetten Null Problem, der låta “Døden Er Som Roser” til slutt endte. Bandet er bare representert med én låt, men den er over tre minutter og en av de lengste låtene. Bandet hadde forsøkt å bevege seg bort fra den tidstypiske punken, og introduserte taktskifter og langsomme partier.

Tekstmessig skildret “Døden Er Som Roser” en narkotikaoverdose, og kan sees som krass samfunnskritikk. Den ble en lokal kulthit, og ble også med da Bodø Rockeklubb skulle samle Bodøs rockehistorie på CD i 1994, til tross for at bandet hadde vært et meget kortlivet prosjekt.

Lind har senere vært med i Søstrene Zappa, Bøyen Beng og The Release Party, alle i Oslo.