Matched: artister/(.*)

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Paynbird

Dannet: 2002
Fra: Bergen

Bergensband startet høsten 2002. De gav ut EP-en Veil i 2003. Albumet The Street Of Seven Stars ble utgitt sommeren 2005. Deres siste utgivelse Eschatosophia, et noe omfattende konseptalbum, var i trykken i slutten av desember 2012, for utgivelse i 2013. Erik Olaus har tidligere vært med i band som Honeymoon Ruin, Bluemoon Dreams og Spring Jester, Markus Scholz i blant annet Spring Jester og My Misspent Youth, og Kjersti Olsen har også bakgrunn fra et.. Les mer..

Bergensband startet høsten 2002. De gav ut EP-en Veil i 2003. Albumet The Street Of Seven Stars ble utgitt sommeren 2005. Deres siste utgivelse Eschatosophia, et noe omfattende konseptalbum, var i trykken i slutten av desember 2012, for utgivelse i 2013.

Erik Olaus har tidligere vært med i band som Honeymoon Ruin, Bluemoon Dreams og Spring Jester, Markus Scholz i blant annet Spring Jester og My Misspent Youth, og Kjersti Olsen har også bakgrunn fra et kunstnerisk/musikalsk miljø i Bergen.

Paynbirds musikalske uttrykk og genre blir omtalt som alternativ/indierock, med en til dels mørk og introspekt underliggende stemning.

Medlemmer

Erik Olaus Gitar, bass, tangenter, vokal, perkusjon
Kjersti Olsen Vokal, gitar
Markus Scholz Trommer, perk, bass, gitar, tangenter.

Utgivelser (singel/EP)

Paynbird
South Bay
2005
Paynbird
Veil
2003

Medvirker på

Diverse artister
Bergen Rock City Vol. 7
2007