Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

På stengrunn

Dannet: 1973
Fra: Oslo

I 1973 gikk de seks norske musikere Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsn, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen og Lillebjørn Nilsen sammen om albumet «På stengrunn – 16 sanger av Rudolf Nilsen». Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som et referanseverk i den norske politiske visetradisjonen. Senere har gruppa opptrådt under bandnavnet På stengrunn ved en rekke anledninger. I 2019 er bandet aktuelle med oppfølgeren På gjensyn, som inneholder 17 nye melodier til Rudolf Nilsens dikt. I mellomtiden.. Les mer..

I 1973 gikk de seks norske musikere Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsn, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen og Lillebjørn Nilsen sammen om albumet «På stengrunn – 16 sanger av Rudolf Nilsen». Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som et referanseverk i den norske politiske visetradisjonen.

Senere har gruppa opptrådt under bandnavnet På stengrunn ved en rekke anledninger. I 2019 er bandet aktuelle med oppfølgeren På gjensyn, som inneholder 17 nye melodier til Rudolf Nilsens dikt. I mellomtiden har Lillebjørn Nilsen forlatt gruppa til fordel for Moddi.