Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Ost&Kjex

Dannet: 2002
Fra: Kolbotn

Ost & Kjex er en norsk elektronikaduo fra Kolbotn. Tore Gjedrem og Petter Haavik tilhørte miljøet rundt Oslo-klubben The Villa, og debuterte på plate i 2002 under navnet Oslo Athletico. Duoen har gitt ut en lang rekke EPer og 12-tommere, stort sett på utenlandske selskaper. Ost & Kjex har fått rosende omtale i bl.a. Pitchfork, som mente at 'Milano Model (A Thrilling Mungophony in Two Parts)' var en av årets beste utgivelser i 2007. Dette sporet var.. Les mer..

Ost & Kjex er en norsk elektronikaduo fra Kolbotn. Tore Gjedrem og Petter Haavik tilhørte miljøet rundt Oslo-klubben The Villa, og debuterte på plate i 2002 under navnet Oslo Athletico. Duoen har gitt ut en lang rekke EPer og 12-tommere, stort sett på utenlandske selskaper.

Ost & Kjex har fått rosende omtale i bl.a. Pitchfork, som mente at 'Milano Model (A Thrilling Mungophony in Two Parts)' var en av årets beste utgivelser i 2007. Dette sporet var et samarbeid med Mungolian Jet Set. Tore ”Jazztobakk” Gjedrem har også gitt ut plater under eget navn, og har dessuten jobbet som DJ og produsent. Begge har bakgrunn i det atmosfæriske metal-bandet Beyond Dawn, som startet opp i 1990. ”Cajun Lunch” fra 2010 ble nominert til Spellemannprisen i klassen for elektronika.

Medlemmer

Petter Haavik Instrumenter
Tore Gjedrem Vokal, instrumenter