Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Odd Einar Nordheim

Født: 5. februar 1972
Også kjent som: Odd

Odd Einar Nordheim, vokalist, komponist og gitarist, f. 5.2.1972 i Årdal. Odd platedebuterte med singelen «Heroine» høsten 2000, og fulgte opp med singelen «Free Me» tidlig i 2001 før albumet Mind Your Head ble lansert i august 2001. Odd hadde jobbet med albumet i nærmere fem år, og fremsto som en vellykket krysning av Jeff Buckley, Kent og Cardigans. Han innrømmet selv at sangene hans ikke akkurat var lystige, men at det var lettere for ham å uttrykke sine følelser.. Les mer..

Odd Einar Nordheim, vokalist, komponist og gitarist, f. 5.2.1972 i Årdal.

Odd platedebuterte med singelen «Heroine» høsten 2000, og fulgte opp med singelen «Free Me» tidlig i 2001 før albumet Mind Your Head ble lansert i august 2001.

Odd hadde jobbet med albumet i nærmere fem år, og fremsto som en vellykket krysning av Jeff Buckley, Kent og Cardigans. Han innrømmet selv at sangene hans ikke akkurat var lystige, men at det var lettere for ham å uttrykke sine følelser gjennom musikk enn å gå til en terapeut. Sangene var således første del av en selvbiografi full av små psykoser. Albumet var innspilt i Sverige med svenske musikere og Ronald Bood som produsent.

Medvirker på

Friko
The Journey to Mandoola utøver
2006