Matched: artister/(.*)
Gjør endringer

New Jordal Swingers

Dannet: februar 1973
Fra: Oslo

Pop-/rockeband fra Oslo etablert i februar 1973, opprinnelig som et backingband for Per «Elvis» Granberg, med Øystein Sunde og Nipe Nyren som sologitarister med navnet 'The New Jordal Swingers'. Senere samme år fortsatte New Jordal Swingers (NJS) som et selvstendig band. I norsk sammenheng er New Jordal Swingers enestående. Bandet har gått mot strømmen, de har hatt enorm suksess med sin jordnære musikk, de har holdt gjennomsnittlig 100 opptredener i året, og de har klart å vende tilbake til.. Les mer..

Pop-/rockeband fra Oslo etablert i februar 1973, opprinnelig som et backingband for Per «Elvis» Granberg, med Øystein Sunde og Nipe Nyren som sologitarister med navnet 'The New Jordal Swingers'. Senere samme år fortsatte New Jordal Swingers (NJS) som et selvstendig band. I norsk sammenheng er New Jordal Swingers enestående. Bandet har gått mot strømmen, de har hatt enorm suksess med sin jordnære musikk, de har holdt gjennomsnittlig 100 opptredener i året, og de har klart å vende tilbake til toppen flere ganger. Ingenting – selv ikke en dødsulykke på veien – har klart å stoppe New Jordal Swingers.

I alt 14 medlemmer har vært innom New Jordal Swingers gjennom gruppens 40 år lange karriere. Primus motor gjennom alle årene har vært vokalist, pianist og låtskriver Eigil Berg (som tidligere spilte i Morgans). Sammen med trommeslager John Kolloen er han den eneste som har vært med på samtlige av gruppens mange plateutgivelser.

I august 1971 sto fire av de fem medlemmene som dannet New Jordal Swingers på scenen sammen for første gang, dog uten gruppenavn. De fire var Eigil Berg, Ivar Hovden (saksofon, vokal, gitar), Per Hellerud (gitar) og Odd-Erik Østerås (bass, vokal). Trommeslager var Bjørn Krokfoss, og anledningen var Elvis-festivalen i Oslo hvor Per «Elvis» Granberg gjorde comeback. Granberg fortsatte å ha gruppen som sitt sceneband, og i desember 1971 ble John Kolloen ny trommeslager etter Krokfoss.

Navnet The New Jordal Swingers dukket første gang opp på omslaget til Granbergs LP Rock’n’Roll Forever i 1972 – nærmest som en fleip av opphavsmannen, PolyGrams direktør Mikkel Aas – men ironisk nok var ingen av medlemmene i det som skulle bli bandet med samme navn med på plateinnspillingen! I stedet brukte man etablerte musikere. Heller ikke på Granbergs neste LP, Real Rock’n’Roll (1973), var scenebandet hans representert, men på hans tredje LP, Rockabye Rollabye (1974), fikk omsider Eigil Berg slippe til. Navnet New Jordal Swingers ble ikke brukt på denne LP-en, fordi bandet med samme navn nå var i ferd med å etablere seg.

Platedebuten til New Jordal Swingers var som backingband på albumet Rock, tatt opp i september 1973 med vokalistene Trond Granlund, Ole Andersen, Øyvind Johannesen og Jan Lauritzen. To måneder senere var bandet i Arne Bendiksens studio for å lage sin første LP, Hold On, med Nils B. Kvam som produsent. Gruppen skrev kontrakt med det lille, nystartede plateselskapet On Records – et selskap som skulle bli synonymt med NJS de neste årene. Repertoaret på de tre første LP-ene besto nesten utelukkende av klassikere fra 50-tallet, og materialet ble fremført med en autoritet som viste at deltakerne hadde et nært og ekte forhold til musikken de fremførte.

Instrumentalen «Nut Rocker» ble første singel­slager, etterfulgt av «Ælve-rock» og «Nå må’ru slutt’ opp med å se på meg sånn». Albumet Hold On, utgitt tidlig i 1974, ble raskt fulgt opp med Rock Machine (1974), igjen innspilt i Arne Bendiksens studio med Nils B. Kvam som produsent. 1975 var det året da NJS satte personlig rekord i antall spillejobber; 213 opptredener, men likevel ble det tid til å spille inn en ny LP (Let’s Boogie) og to singler («Bongo Bongo Bongo» og «Julevise») – alle med Nils B. Kvam som produsent. Dette året begynte bandet også å turnere i Sverige og Danmark, og Eigil Bergs «Delta Queen» (fra Let’s Boogie) markerte overgangen til å satse på egenkomponert materiale. Låten markerte samtidig et musikalsk stilskifte, 50-tallsrocken måtte delvis vike for et mer moderne, amerikansk uttrykk, uten at dette gikk på bekostning av gruppens popularitet. Snarere tvert imot, stilskiftet var nødvendig for NJS, og det kom på helt riktig tidspunkt.

De første forandringene i besetningen fant sted i 1976. Per Hellerud – som hadde vært medlem av The Quintones på 60-tallet – ble tidlig på året etterfulgt av en annen gitarveteran: Svein Finjarn, kjent fra The Beatniks og Jumbo. Etter innspillingen av albumet Get It On (1976) valgte også Odd-Erik Østerås å gi seg. Hans plass ble tatt av bergenseren Håkon Vellesvik, som kom fra rollen som bassist og vokalist i Brødrene Thue. Den nye besetningen la grunnlaget for den virkelig store suksessen som startet dette året med albumet Get It On, singlene «Java» og «Buona Sera» og EP-en På norsk. Nils B. Kvam var som vanlig produsent.

1977 var et aktivt år på platefronten, med hele ni utgivelser – fem som gruppe (tre album og to singler) og to soloutgivelser hver (singel og LP) fra Svein Finjarn og Ivar Hovden. Close Up fortsatte der Get It On slapp, med fengende materiale basert på like deler egne låter og kjente slagere i nye, tidsriktige arrangementer. Eigil Bergs «Railroad Man» ble årets store slager. NJS hadde nå hatt så mange platesuksesser at de kunne gi ut en samling Greatest Hits. Det ble også satt sammen en LP spesielt for utlandet – Flashback, med materiale fra Get It On og Close Up – men gruppens popularitet i Norge var så stor at platen ble importert tilbake av enkelte butikker! Både Finjarn og Hovden kastet seg ut på egen hånd med henholdsvis Mustang og Instrumental – begge på selskapet Mercury.

I de neste tre årene var New Jordal Swingers det ledende pop-/rockebandet i Norge, med platesalg som ofte passerte 100 000 enheter, en rekke utmerkelser i aviser og ukeblader, årlige julekonserter i Oslo Konserthus, opprettelse av egen fanklubb med klubbavis, og flere førsteplasser på Norsktoppen enn noen andre artister. Blant de mest kjente låtene i denne perioden var «Free And Easy» (som hadde tittelen «Spillemann» da NJS fremførte den i Melodi Grand Prix i 1978), «Turn On To The Music», «Rock Machine» (kåret til tidenes norsktopplåt i 2003), «Helpless Girl», «Mama’s Got The Blues» (som vant Europatoppen) og «1958». Sistnevnte var tittelmelodien til filmen av samme navn, som også avstedkom et dobbeltalbum hvor NJS var ansvarlig for mer enn halvparten av innholdet. Produsent for alle platene i denne perioden var Johnny Sareussen, unntatt på Hot Line (1980), hvor gruppen tok produsentrollen selv.

Eigil Berg ble invitert til å delta som soloartist i det norske Melodi Grand Prix i 1981. Han leverte «Lorelei», som i tillegg til å bli en slager også ga startskuddet til en hel solo-LP fra Berg – Alhambra. Den musikalske menyen på dette albumet lå et godt stykke unna NJS, noe som var bevisst fra artistens side. Også Svein Finjarn fortsatte sin solokarriere parallelt med NJS, med LP-ene Soloflight (1978) og Guitar Player (1980), før han i august 1981 valgte å gi seg i bandet og ta en liten spillepause. Han startet senere opp igjen The Beatniks.

Finjarns etterfølger ble enda en veteran – Finn John Andresen, kjent blant annet for sin tid i New Beatnicks. Den nye besetningen hadde nå tre vokalister og låtskrivere – Berg, Vellesvik og Andresen – og de var i full gang med innspillingen av et nytt, helt norskspråklig album da tragedien inntraff. På vei til en spillejobb i Førde 18. februar 1982, ble turnébussen tatt av et steinras. Fire personer døde: Håkon Vellesvik, Finn John Andresen og de to lydteknikerne Kurt Adolfsen og Bjørn Terje Dybvik. De overlevende ble hardt skadet, og mye av det neste året gikk med til å komme seg på beina og vurdere om bandet skulle fortsette. I første omgang ble platen NJS fullført, og ved utgivelsen høsten 1982 gikk en av sangene derfra – «Tornerose» – rett inn på 1. plass på Norsktoppen. Mottakelsen fra publikum og minnet om de avdøde medlemmene gjorde at Berg, Kolloen og Hovden valgte å fortsette.

30. april 1983 sto NJS på scenen igjen for første gang på 14 måneder. De to nye medlemmene var garvede karer: Bjørn Kristiansen (gitar, vokal) fra Aunt Mary og Asle Nilsen (bass) fra Ruphus. Denne besetningen rakk å lage albumet Movin' On (1984), før Nilsen valgte å ta tittelen bokstavelig og gå tilbake til sitt lydutleiefirma Crusing på heltid. Ny bassist ble Einar «Wallen» Mjåland. Med britiske Mike Vernon som produsent laget gruppen albumet Graffiti (1985), som ble gitt ut på egen label under distribusjonsavtale med Slagerfabrikken. Vernon var også produsent på bandets neste album, Songs For The Weekend (1988). Her var tekstene engelske, mens de på Graffiti var norske.

En guttedrøm gikk i oppfyllelse i 1989 da NJS ble valgt til å være backingband for Chuck Berry under en konsert i Oslo. Den kresne rockelegenden ble så begeistret for NJS at han hyret dem om igjen neste gang han besøkte Norge. Et tiår nesten uten plateutgivelser fulgte. I denne perioden skiftet NJS gitarist én gang og bassist to ganger, og feiret sitt 20-årsjubileum med ny samleplate. Bassist Mjåland ble etterfulgt av Øivind Madsen i 1989, som igjen ble etterfulgt av Ole Marius Melhuus i 1991. Gitarist Kristiansen takket av i 1991, og ble erstattet av Armand Torp året etter. Hovden sluttet i 1992. Siden 1992 har besetningen vært stabil, med unntak av enkelte vikarjobber av gitarist Stein Bull Hansen.

Et nytt album ble omsider innspilt og utgitt i 2001. Indigo viste en modenhet i Bergs måte å skrive låter på, samtidig som NJS fremsto like ungdommelige og fyrrige som på sine tidlige plater. Nils B. Kvam var tilbake som produsent, og blant gjestene var Gudny Aspaas, Per Øystein Sørensen, Lasse Hafreager, Alfred Janson og Horns For Hire. Gruppens 30-årsjubileum ble feiret med den doble 45 Beste! og en festkonsert med mange gamle medlemmer på scenen.

Til innspillingen av albumet 11 Sanger utgitt til 40-års jubileet i 2014, inviterte Eigil Berg gitaristene Svein Finjarn og Bjørn Kristiansen tilbake i bandet. Albumet, produsert av Kyrre Fritzner, ble sluppet 25. april 2014 samtidig med at hele NJS' innspilte katalog, inklusive singleutgivelsene og utgivelser med outtakes og rariteter fra studioinnspillinger mellom 1973 - 1985 og live-opptak fra 1975 til 1997, ble gjort tilgjengelig som nedlastbare filer. Studiobesetningen - Eigil Berg på vokal og piano, John Kolloen på trommer, Ole Marius Melhuus på bass, Svein Finjarn og Bjørn Kristiansen begge på gitar - holdt jubileumskonsert på Herr Nilsen i Oslo med Åse Kleveland og Trond Granlund som gjesteartister.

New Jordal Swingers ble nominert til Spellemannprisen i 1977 for Get It On. Gruppen har toppet Norsktoppen mer enn ett år sammenlagt (nesten 60 uker). Platesalget, som for lengst har passert en halv million, har gitt dem 20 trofeer. NJS har i årenes løp opplevd det meste av både opp- og nedturer, alt fra stappfulle konserthus til den verst tenkelige tragedie. Men selv ikke dødens klo har klart å sette en stopper for dette bandet. New Jordal Swingers er for mange selve symbolet på et band som nekter å gi opp. De er det man på engelsk kaller «survivors».

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medlemmer

Armand Torp Gitar (1992 - 2013)
Asle Nilsen Bass, vokal (1983 - 1984)
Bjørn Kristiansen Gitar, vokal (1983 - 1991) (2013 - )
Eigil Berg Vokal, Piano, Låtskriver (1973 - )
Einar Mjåland Bass, vokal (1984 - 1989)
Finn John Andresen Gitar, vokal (1981 - 1982)
Håkon Arild Vellesvik Bass, Vokal (1976 - 1982)
Ivar Weido Hovden Saksofon, gitar, keyboards, vokal (1973 - 1991)
John Robert Kolloen Trommer (1973 - )
Odd-Erik Østerås Bass, vokal (1973 - 1976)
Ole Marius Melhuus Bass, vokal (1991 - )
Per Steinar Hellerud Gitar (1973 - 1976)
Svein Finjarn Gitar, vokal (1976 - 1981) (2013 - )
Øivind Madsen Bass 1989 - 1991

Utgivelser (album)

New Jordal Swingers
11 Sanger
2014
New Jordal Swingers
Outtakes & Rariteter
2014
New Jordal Swingers
1958 (Remastered)
2014
New Jordal Swingers
Singlene Vol. 1 (1974-1978) Samlealbum
2014
New Jordal Swingers
Fanklubb-Utgivelsene Samlealbum
2014
New Jordal Swingers
NJS - Live!
2014
New Jordal Swingers
Singlene Vol. 2 (1978-1993) Samlealbum
2014
New Jordal Swingers
45 Beste! (30 År Med Rock'n'Roll) Samlealbum
2004
New Jordal Swingers
Indigo
2001
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers' Beste - 20 Hits På 20 År Samlealbum
1993
New Jordal Swingers
Songs For The Weekend
1988
New Jordal Swingers
Graffiti
1985
New Jordal Swingers
Movin' On
1984
New Jordal Swingers
Greatest Hits 3 Samlealbum
1984
New Jordal Swingers
Uhørt - New Jordal Swingers Fan Klubb MC 1983
1983
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers Samlealbum
1983
New Jordal Swingers
NJS
1982
Eigil Berg, New Jordal Swingers
New Jordal Swingers 1 - Med: Eigil Berg Samlealbum
1982
Eigil Berg, New Jordal Swingers
New Jordal Swingers 3 - Med: Eigil Berg Samlealbum
1982
Ivar Weido Hovden, New Jordal Swingers
New Jordal Swingers 2 - Med: Ivar Hovden Samlealbum
1982
New Jordal Swingers
Gullkassetten '81 - New Jordal Swingers Samlealbum
1981
New Jordal Swingers
Hot Line
1980
New Jordal Swingers
Nærbilde Av New Jordal Swingers Samlealbum
1980
New Jordal Swingers
1958 - The Original Soundtrack Samlealbum
1980
New Jordal Swingers
Greatest Hits 2 Samlealbum
1980
New Jordal Swingers
10
1979
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers' Christmas Album
1978
New Jordal Swingers
Turn On To The Music
1978
New Jordal Swingers
Greatest Hits Samlealbum
1977
New Jordal Swingers
Flashback Samlealbum
1977
New Jordal Swingers
Close Up
1977
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers On Top Samlealbum
1977
New Jordal Swingers
Get It On
1976
New Jordal Swingers
Let's Boogie
1975
New Jordal Swingers
Rock Machine
1974
New Jordal Swingers
Hold On!
1974

Utgivelser (singel/EP)

New Jordal Swingers
Så Fin Du Er
2014
New Jordal Swingers
Enda En Sommer
2013
New Jordal Swingers
Salige Sommer
2002
New Jordal Swingers
Belfast Cowboy
2002
New Jordal Swingers
Speilet
2001
New Jordal Swingers
Please Come Home / Nå Må'ru Slutt' Opp Med Å Se På Meg Sånn
1993
New Jordal Swingers
Toot Toot / Lafayette
1988
New Jordal Swingers
Sammen Er Vi Sterke / Ikke Ta Telefonen
1985
New Jordal Swingers
Byen Lever / Byen Lever
1985
New Jordal Swingers
Love Going Blind / Movin' On
1984
New Jordal Swingers
Før Lyset Brenner Ned / Myk Landing
1983
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers Fan Klubb EP 1982
1982
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers Fan Klubb EP 1981
1981
New Jordal Swingers
Fortidas Labyrinter / Balanselek
1981
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers Fan Klubb EP 1980
1980
New Jordal Swingers
1958 / Jukebox Jive
1980
New Jordal Swingers
1958 / Git It
1980
New Jordal Swingers
Rock Machine / En Tango I Chicago
1979
New Jordal Swingers
Laugh To Keep From Crying / Mama's Got The Blues / Light My Fire
1979
New Jordal Swingers
Den Tredje Mann / Ta Dem Med Deg Når Du Kommer
1978
New Jordal Swingers
Free And Easy / Turn On To The Music
1978
New Jordal Swingers
Spillemann / Yakety Yak
1978
New Jordal Swingers
Come Prima / En Dag I April
1977
New Jordal Swingers
Hurt / Railroad Man
1977
New Jordal Swingers
New Jordal Swingers På Norsk
1976
New Jordal Swingers
Java / Gir'u Opp
1976
New Jordal Swingers
Bongo Bongo Bongo / Hei Sveis
1975
New Jordal Swingers
Julevise / White Christmas
1975
New Jordal Swingers
Nut Rocker / Only Sixteen
1974
New Jordal Swingers
That'll Be The Day / Personality
1974
New Jordal Swingers
Ælve-Rock / Nå Må'ru Slutt' Opp Med Å Se På Meg Sånn
1974

Medvirker på

Diverse artister
Country & Dans
2018
Øystein Sunde
Øystein Sundes Samlede Riller
2018
Diverse artister
TIDAL Presenterer Barnas Jul 2017
2017
Diverse artister
TIDAL Presenterer Barnas Jul 2015
2015
Diverse artister
WiMP Presenterer Barnas Jul 2014
2014
Diverse artister
Tidenes Beste Julebarneplate 2
2012
Diverse artister
Tidenes Beste Juleplate 2
2012
Diverse artister
Tidenes Beste Juleplate 1
2012
Diverse artister
Familiens Julesanger
2012
Diverse artister
Seljordfestivalen 2009
2009
Diverse artister
P4s Julestemning
2009
Diverse artister
Dansegalla 2008
2008
Diverse artister
Dansefestivalen Sel 2008
2008
Diverse artister
Nå Er Det Jul Igjen
2007
Diverse artister
96% Låvedans 2
2007
Diverse artister
Låvedans
2007
Svein Finjarn
Big 50
2006
Diverse artister
Norsk Musikk i 100 - Vol 4 Ikke Helnorsk, Men ...
2005
Diverse artister
Danseband Jul
2005
Diverse artister
Kjent Og Ukjent
2004
Diverse artister
Danseløvens Utvalgte
2003
Diverse artister
I Takt Med Tiden
2003
Diverse artister
Våre Beste Vinterlåter
2003
Diverse artister
30 År Med Norsktoppen
2003
Diverse artister
Så Venter Vi På Julen
2002
Diverse artister
Gyldne Takter Og Toner
2002
Diverse artister
La Det Swinge
2002
Diverse artister
Full Fart I Dur Og Moll
2002
Diverse artister
96% Låvedans
2001
Diverse artister
Blue Danube Radio's Swinging Christmas
1998
Diverse artister
Det Beste Av Norsk Musikk 1983 - 1985
1998
Diverse artister
Det Beste Av Norsk Musikk 1978 - 1980
1998
Diverse artister
Det Beste Av Norsk Musikk 1973 - 1977
1998
Diverse artister
Have Yourself An Easy Listening Christmas
1996
Diverse artister
Midt-Norsk Musikkservice - Artister Og Orkestre
1995
Diverse artister
Norske Film Slagere
1995
Diverse artister
God Gammel Norsk Jul
1994
Diverse artister
Norske Filmklassikere
1993
Per Granberg
Real Rock n Roll Forever
1993
Diverse artister
Fine Norske Julesanger 2
1993
Diverse artister
Kom Og Dans 2
1992
Diverse artister
Kom Og Dans 1
1992
Diverse artister
We Wish You A Merry Christmas
1991
Les Hemstock
Kool Kat Med Swing It I Dalom
1990
Diverse artister
No. 1 Music Club 11/89
1989
Diverse artister
Slagerparaden
1989
Diverse artister
Pop Telemark Sommarland
1987
Diverse artister
NÅ Meloditoppen 10
1986
Diverse artister
Alfanor-kassetten
1986
Diverse artister
Frihet Med Manpower AS
1985
Diverse artister
NAMA Kassetten 1985
1985
Diverse artister
Nytt Og Norsk 2
1985
Diverse artister
Julekveld I Skogen
1985
Diverse artister
På Dans Med
1985
Diverse artister
Stjerneserien Nr. 1
1984
Diverse artister
NAMA-Kassetten 1984
1984
Diverse artister
På Gang 13
1984
Diverse artister
Føre Var
1984
Irén Hovde, Leif Juster
Disco-Leif I Farta
1984
Diverse artister
I Skuddet
1984
Diverse artister
Pop Mix
1984
Diverse artister
Radio DnC - Happiness Is A Cool Million
1984
Diverse artister
Stjernekassetten Nr. 2
1984
Diverse artister
NÅ Meloditoppen
1984
Diverse artister
Julehilsen 1984
1984
Diverse artister
Vi I Philips ViP - Sommer '84
1984
Diverse artister
En Enda Lysere Ide Fra Philips
1983
Diverse artister
One For The Road
1983
Diverse artister
Heia Norge
1983
Diverse artister
Fest I Vest
1982
Diverse artister
Norsk Rock
1982
Diverse artister
God Jul Vol 2
1982
Diverse artister
På Gang 7
1982
Svein Finjarn
The First 25 Years
1982
Diverse artister
God Jul Vol 1
1982
Diverse artister
NAMA Kassetten 1982
1982
Eigil Berg
Alhambra band;produsent
1981
Diverse artister
Norges Beste
1981
Unit Five
Gullkassetten '81 - Unit Five
1981
Diverse artister
Tut Og Kjør
1981
Diverse artister
Knallgo'e Låter 1
1981
Diverse artister
Allers
1981
Bob Marley
Gullkassetten '81 - Bob Marley
1981
Diverse artister
Mot Nye Mål
1981
Diverse Artister
Gullkassetten '81 - Gary Holton And Casino Steel
1981
Tramteatret
Gullkassetten '81 - Tramteateret
1981
Diverse artister
O Jul Med Din Glede
1980
Diverse artister
Stjernekassetten 2
1980
Diverse artister
Ridderrennet utøver
1980
Diverse artister
Nyheter Fra Polydor Og Phonogram
1980
Diverse artister
På Jul Med Din Glede
1980
Diverse artister
15 Originale Norske Topper
1980
Diverse artister
Juletreff
1980
Diverse artister
Discomatic Vol 1
1979
Diverse artister
Har Du Lys - Har Du Lov
1979
Diverse artister
Merry Christmas
1979
Diverse artister
Agent 0050
1979
Diverse artister
24 Norske Topper
1978
Diverse artister
24 Rock'n'Roll Hits
1978
Diverse artister
19,5 - 19,5 - 20
1978
Rolv Wesenlund
Morgenstund Har Tull I Munn - Vennlig Hilsen Wesenlund
1978
Diverse artister
Nærbilde Av Norwegian Non-Stop Disco
1977
Diverse artister
Fritidstoner Fra Philips
1977
Diverse artister
Norwegian Non Stop Disco Sensation
1977
Diverse artister
PopEkspress
1977
Diverse artister
Rock'n'Roll Greats
1977
Diverse artister
Sommerdiskotek
1977
Diverse artister
Danse Party
1976
Diverse artister
12 Originale Norske Topper
1976
Diverse artister
16 Norske Stjerneartister
1976
Diverse artister
Nå Er Det Jul Igjen
1976
Diverse artister
Norske Topplåter
1975
Diverse artister
12 Ess
1975
Diverse artister
Hør Her
1975
Diverse artister
Norske Toppartister II
1975
Diverse artister
Gratis plate, ikke for salg
1974
Per Granberg
Rockabye, Rollabye
1974
Per Granberg
Real Rock n Roll
1973
Per Granberg
Never been to Spain / Blue moon of Kentucky
1973
Jonas Fjeld Rock 'n' Rolf Band, Per Granberg
Let's Twist Again / Long Tall Sally
1973
Per Granberg
Rock n Roll Forever
1972
Diverse artister
White Christmas
0-00