Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Navigators

Dannet: 2009
Splittet: 2012

Trond Andreassen fikk mye ros for sin innsats som sanger i Fredrikstadbandet Ricochets, som som ga ut tre album og flere singler i løpet av et drøyt tiår. Han gikk i 2009 videre til å fronte The Navigators. Bandet fikk en viss suksess med debutsingelen ”Wall Of Stone”, som gikk rett inn på 7. plass på VG-lista. Debutalbumet ”The Straight And Narrow” kom helt opp på 2. plass, og lå til sammen åtte uker på listen i 2010... Les mer..

Trond Andreassen fikk mye ros for sin innsats som sanger i Fredrikstadbandet Ricochets, som som ga ut tre album og flere singler i løpet av et drøyt tiår. Han gikk i 2009 videre til å fronte The Navigators. Bandet fikk en viss suksess med debutsingelen ”Wall Of Stone”, som gikk rett inn på 7. plass på VG-lista.

Debutalbumet ”The Straight And Narrow” kom helt opp på 2. plass, og lå til sammen åtte uker på listen i 2010. Litt mindre suksess ble det for oppfølgeren ”Second Nature” i 2011, der de bl.a. fikk hjelp av amerikanske The Juke Horns. Bandet ble lagt på is i januar 2012.

Medlemmer

Christoffer Sørebø Schou Gitar
Espen Holtan Bass
Johan Edvardsson Trommer, sang
Magnus Abelsen Gitar, sang
Svenn Poppe jr. Keyboards
Trond Andreassen Vokal, munnspill